Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!

4. 05. 2010 | Technika
Máte rádi jistotu? Nechcete, aby vás letní počasí překvapilo v teplé bundě? Chcete získat schopnosti spolehlivé rosničky a předpovídat počasí bez zpravodajských relací a sousedských věšteckých schopností? Stačí málo a stanete se hvězdou předpovědí...

Vyzrajte nad počasím!

O meteostanicích se často mluví v souvislosti s aprílovým počasím. Meteostanice čili meteorologická stanice je trendem poslední doby. Jedná se o domácí rosničku a vašeho rádce počasí.

Nejspíše se ptáte, co vám taková meteostanice může zajímavého nabídnout? 

MeteostaniceDisplej meteostanice zobrazuje přesné údaje, jež jsou přijímány z venkovních čidel. Ty hravě zpracovávají informace o venkovní teplotě, vlhkosti vzduchu, tlaku vzduchu a dalších údajích, ze kterých posléze meteostanice dokáže vyhodnotit a poměrně přesně určit vývoj počasí pro danou lokalitu. Díky této velmi aktuální předpovědi budete kdykoliv přesně vědět, zda-li si do práce vzít deštník, nebo sluneční brýle a krátkou sukni.

 


Jasná předpověď

Lídr metostanic, u nás značka Hyundai, přináší celou řadu meteorologických stanic. Můžete vybírat z několika odstínů barev, provedení i náročnosti funkcí. A stejně tak, jak pestré jsou druhy meteostanic, stejně hravá je animace předpovědi počasí.

Meteostanice s funkcí Weather Girl zobrazují předpověd počasí pomocí ikony panenky, oblečené dle závislosti na venkovní teplotě. Někdy vám tedy panenka představí počasí jen v sukýnce, jindy v zimníku či s deštníkem nad hlavou. Pokud si rádi necháte poradit, jak se obléci ven, ikona Weather Girl vám dá přesný tip. Navíc vykouzlí úsměv na tváři i tehdy, kdy počasí není podle vašich představ.

 

Ideální spojení s fotorámečkem

MeteoStanice

Další zajímavým typem je kombinace meteostanice s fotorámečkem.  Kromě předpovědi počasí lze promítat i digitální fotografie, které si jednoduše nahrajete přes USB vstup. Skvělé, ne? Je přeci škoda, že vaše fotky leží někde na cédéčkách či schované v počítači. A o tom, že fotky blízkých či letní dovolené zpříjemní chvíle, i když se venku čerti žení, není pochyb.

 

Zkuste být rosničkou

Zkuste si pořídit meteostanici a předpovídat počasí sami! Nejenže budete mít přesnou předpověď počasí kdykoliv si vzpomenete, ale navíc překvapíte všechny své členy rodiny. Dostaňte svého milého či milou a dokažte jim, že předpovídat počasí je velmi snadné. Věřím, že způsob, jakým jim předpověď počasí v následujících dnech poodhalíte, zvolíte nejlépe sami.

 

Náš TIP: Meteostanice jako ideální dárek

Napadlo vás, že meteostanice je ideálním dárkem? Pěknou meteostanici Hyundai pořídíte v řádech několika set korun například zde. Jde o originální,  cenově velmi atraktivní a praktický dárek s využitím po celý rok a pro celou rodinu. Navíc nikdy nezůstane ležet v šuplíku!


Ať už vyberete kteroukoliv z meteostanic, můžete se spolehnout,

že meteostanice bude vaším dobrým i rychlým průvodcem

při předpovědi!


Kompletní přehled meteostanic Hyundai a bližší informace si můžete prohlédnout na stránkách meteostanic.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!:

Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
Staňte se rosničkou a snadno předpovídejte počasí!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý typ na darček
Obrázek uživatelky
profil
Taky si ji přeji tak snad na mně ježíšek nezapomeneSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Přiznám se, že nevím značku, kterou mladí vlastní, ale nemyslím si, že ji koupili nějak levně, zařizují si nově domácnost a nějaké šmejdy nekupují, zřejmě měli smůlu, to se někdy stává.
Obrázek uživatelky
profil
Mladí mají doma něco podobného, většinou to vychází, ale občas se smějí, že venku prší, ale venku z domečku je panenka. Prostě taková lepší hračka!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles