Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hádej, kdo jsem! - Aneta Langerová

10. 01. 2010 | Televizní tipy

Pondělní a středeční večery na Primě patří osvědčené porci zábavy. Do dalšího lednového premiérového dílu Hádej, kdo jsem! přijde zpěvačka Aneta Langerová a za doprovodu kytary představí písničku ze svého nového alba.


Ve VIP kole se můžete těšit na zpěvačku Anetu Langerovou. Aneta se prý trochu obávala, že se jí tipující herci zeptají na barvu vlasů, což by byla v jejím případě zavádějící informace – proslula coby vlasový chameleon. V poslední době zvolila trošku umírněnější image a světlejší barevnost účesu, což jí moderátor Petr Vondráček pochválil. Aneta zažila ve své kariéře téměř raketový hvězdný start. V roce 2004 byla vyhlášena jako objev roku v anketě Český slavík a umístila se jako druhá v kategorii zpěvaček za Lucií Bílou.


spolecne-fotoO rok později byla zvolena vítězkou této kategorie a s počtem 38 165 hlasů se stala i absolutním vítězem soutěže. Ve stejném roce rovněž získala též první místo v soutěži TýTý a v hudebních cenách Anděl. Dvakrát po sobě vyhrála desku roku a všelijaké ankety, pak ale zažila i určitý ústup ze scény a klidnější období. Přesto ještě v roce 2008 uspořádala na šedesát koncertů. Nyní připravuje novou desku Jsem a diváci Primy z ní uslyší písničku Bezvětří. Písničky pro Anetu psali Tomáš Klus, Filip Horáček, Michal Hrůza a Oskar Petr. V současnosti má vlastní kapelu.


Aneta se v dětství intenzivně věnovala sportu, ve čtyřech letech dostala svoji první tenisovou raketu. Tenis je prý už minulostí, přiznala zpěvačka. Záhy bylo jasné, že má hudební talent. Aneta Langerová se také věnuje charitě. Je patronkou projektu Světluška Nadace Českého rozhlasu, jenž se zaměřuje pomoci nevidomým a slabozrakým.  Od odborné poroty se dozvíte několik pikantností – například Martin Zounar prozradí v čem chodil na tělocvik a vzpomínat se bude i na osmdesátá léta.


Pokud si chcete s Anetou zazpívat a zavzpomínat, nenechte si ujít pondělní vydání pořadu Hádej, kdo jsem! ve 20.00 na Primě.


 

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !