Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

1.díl nejnovější série Pokladu z půdy s Honzou Rosákem již 2.září

2. 09. 2019 | Televizní tipy
Již 2. září startují nejnovější díly pořadu Poklad z půdy, kterým bude každé pondělí ve 21.30 provádět sympaťák Honza Rosák. V první epizodě nejnovější série Pokladu z půdy prožije obrovské překvapení nejen majitelka sošky indického boha, kterou navržená částku za tento skvost přímo šokuje. Starožitníci ale budou zkoumat i luxusní šperk po babičce nebo retro autíčko na „dálkové ovládání“.

Také se můžeme těšit na obrázek, o kterém galerista Albert Trnka v pořadu s nadsázkou řekl, že je to „…nejlépe prodané výtvarné dílo, jaké kdy v životě viděl“.

Úryvek rozhovoru o pořadu Poklady z půdy:


Jaký byl v Pokladu z půdy nejcennější předmět?


Obraz, který měl hodnotu několika milionů korun, nicméně majitel si to na poslední chvíli rozmyslel. Z natočených předmětů v této sérii to byl již zmíněný automobil. Velmi cenná byla také Napoleonská truhlice/pokladna z roku 1800, nicméně zde se jedná spíše o sběratelskou záležitost.

1.díl nejnovější série Pokladu z půdy s Honzou Rosákem již 2.záříNejvětší brak?

Lidé nosí často obrazy, u kterých očekávají, že si za ně domů odnesou miliony, a věří, že jim po generace doma na zdi visí poklad. Nakonec se ale od našeho nekompromisního znalce dozví, že se jedná o nějaký bezvýznamný tisk, který nemá hodnotu ani 50 Kč. V tomto případě jsou majitelé samozřejmě zklamaní, protože měli pocit, že jim v obýváku visel přinejmenším nový automobil. Na druhou stranu se nám samozřejmě stává i opak, že si dotyčný myslí, že jeho obraz má hodnotu 1000 Kč, a skutečná cena je 70 000. Právě tento případ jsme měli v této sérii, autor díla byl významný umělec Václav Jansa.

Nejbizarnější?

Do třetí série se nám dostalo několik bizarních kousků. Například předmět s názvem VIBRO a mechanická hračka nazvaná „BLOW JOB“. S těmito kousky se naši starožitníci skutečně vyřádili a nabídli za ně nezvykle vysoké sumy. Každý z našich starožitníků si během svého účinkování v pořadu založil tzv. kabinet největších bizarností a myslím si, že každému z nich už se za tři řady pěkně zaplnil. Další bizarní záležitost určitě bylo invalidní křeslo z předválečného období od sběratele a známého youtubera Dannyho. Jeho vášní je sbírání starého nemocničního vybavení, nejlépe z opuštěných budov, nemocnic, blázinců… Toto křeslo si netroufl koupit nikdo z našich starožitníků.

Nejošklivější?

To jsou předměty v „ODPADU Z PŮDY“, kde ukazujeme ty „nejzvláštnější“ předměty, které lidé do pořadu přihlásili. Např. děravé hrnce, staré spodní prádlo, pařezy, zahradnické vybavení nebo rodinné fotografie.

Přišly i nějaké zajímavé předměty, které se nedají takto zaškatulkovat?

Např. kufr plný výbavy po prostitutce, který našel mladý majitel na půdě po původní majitelce – prostitutce.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 1.díl nejnovější série Pokladu z půdy s Honzou Rosákem již 2.září:

1.díl nejnovější série Pokladu z půdy s Honzou Rosákem již 2.září
1.díl nejnovější série Pokladu z půdy s Honzou Rosákem již 2.září
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !