Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Jana Vokurky

9. 11. 2012 | Televizní tipy
Jan Vokurka se před kamerou poprvé objevil jako pětiletý. Do svých devatenácti let se představil ve více než dvou desítkách rolí. Zvládl zkoušky na konzervatoř, ale shodou prapodivných náhod byl přijat na stavební průmyslovku sídlící ve stejné budově jako konzervatoř. A tak se stal stavařem.

Jeho maminka se snažila vytvářet doma pohodu a chránit rodinnou atmosféru, do které on se rád vracel. A podle jejího vzoru chtěl budovat a chránit rodinu i on. Poprvé se oženil už v devatenácti a záhy se stal otcem. Vztah se ale, i díky jeho neustálým pracovním cestám po stavbách, rozpadl.

Jan Vokurka se oženil znovu a pořídil si druhou dceru. Ale ani druhé manželství se nepovedlo. Třetí důležitý vztah neposvětil Jan Vokurka prstýnky, ale přesto vydržel nejdéle. 13. komnata Jana VokurkyS přítelkyní se stali rodiči tří dětí. Bohužel u syna Honzíka se začalo ve dvou a půl letech projevovat degenerativní onemocnění, které ho postupně zabíjelo. Lékaři nikdy nedokázali definovat příčinu, ale Honza se nevzdával naděje na šťastný konec.

Jan Vokurka bojoval, o syna se staral, ale tíhu situace nakonec neunesla jeho partnerka, která odešla i s dvěma zdravými dětmi za novým přítelem a on zůstal s nemocným synem sám. Pečoval o něj do poslední chvíle, dokonce dal výpověď v práci, aby nemusel Honzíka nechat v nemocnici. Držel ho za ruku i ve chvíli, kdy naposledy vydechl.

13. komnata Jana Vokurky přinese zpověď
, že dnes je Janovou nadějí nová rodina. Konečně má pocit, že někam patří a že je milován. Chtěl by se víc starat i o děti z předchozího vztahu, ale zatím marně bojuje s bývalou partnerkou i s úřady. Pro svou rodinu staví dům, má zajímavou práci. A věří, že už má to zlé za sebou.

13. komnata Jana Vokurky je příběhem muže, který prožil krachy několika vztahů, ale především se musel naučit žít s vědomím, že přežil své dítě.

Pořadem 13. komnata Jana Vokurky Vás provede Radka Červinková.

Sledujte pořad 13. komnata Jana Vokurky v pátek 9.11. 2012  od 21:00 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Jana Vokurky:

13. komnata Jana Vokurky
13. komnata Jana Vokurky
13. komnata Jana Vokurky
13. komnata Jana Vokurky
13. komnata Jana Vokurky
13. komnata Jana Vokurky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Když byl malý hrál pěkně a byl šikovný, dále už pak nevím, přesto mu držím pěsti, ať se konečně na něj usměje štěstí a lepší životSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles