Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Lenky Nové

21. 09. 2012 | Televizní tipy
13. komnata odhalí soukromí Lenky Nové. Lenka Nová měla ke kumštu blízko už od dětství. I když se rodiče snažili, aby si vybrala profesi praktičtější, geny se projevily a Lenka Nová zakotvila na hudební scéně. Zpočátku vypadalo všechno velmi jednoduše, příležitosti a nabídky přicházely samy. Tou největší asi byla možnost vystupovat se skupinou Laura a její tygři. Ale souběžně s tím si Lenka Nová budovala vlastní kariéru.

Tam poprvé Lenka Nová narazila na potíže, na chvíle, kdy podléhala skepsi a ve chvíli, kdy se ani skupině nedařilo, dokonce na existenční potíže. Všechno nakonec zvládla a po nějaké době, kdy se živila jako servírka, se k hudbě i Lauře a jejím tygrům vrátila. Tam se také Lenka Nová seznámila se svým manželem Michalem Pelantem. A zatoužila po rodině a dítěti.

13. komnata Lenky Nové13. komnata Lenky Nové nás seznámí s nejtěžším obdobím zpěvačky. Tehdy začalo její nejtěžší životní období. Otěhotněla a záhy samovolně potratila. Brzy otěhotněla znovu a to ji málem stálo život. Těhotenství totiž bylo mimoděložní a ozvalo se, až ve chvíli, kdy už Lenku vážně ohrožovalo. Naštěstí se do péče lékařů dostala včas a přežila. Jenže ani v té chvíli nebyl trápení konec.

Když Lenka Nová otěhotněla do třetice, ozvaly se psychické následky předchozích bojů. Nikdo je ovšem neodhalil, a tak Lenka Nová své vytoužené těhotenství doslova protrpěla. Bála se všeho, bezpečně se cítila jen doma na gauči a uzavřela se před celým světem. Nakonec všechno dobře dopadlo a Lenka s manželem si užívají dnes už tříleté dcery Kačenky. Jen dodnes na období, kdy nad radostí a očekáváním zvítězila úzkost, strach a trápení, Lenka Nová nerada vzpomíná.

Příběhem ženy, která málem životem zaplatila za touhu stát se matkou, provede Radka Červinková.

13. komnata Lenky Nové v pátek 21.9. 2012 od 20:55 na ČT1

Zdroj, foto: Česká televize
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Lenky Nové:

13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
13. komnata Lenky Nové
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !