Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Martina Maxy

20. 09. 2017 | Televizní tipy
Populární zpěvák a muzikant má cejch násilníka. Jak se s tím vyrovnává? (2008). Pořad 13. komnata Martina Maxy připravili: Š. Kubelková, P. Blažek a A. Derzsiová.

Martin Maxa už na gymnáziu psal verše a skládal hudbu. Hlavní důvodem bylo zaujmout spolužačky. Po studiích na vysoké škole byl sedm let učitelem, což pro něj byla z nouze ctnost.

Krátce po revoluci ze školství odešel a rozhodl se splnit si svůj sen, podnikat a spustit svůj vlastní hudební klub. To se mu v jeho rodném Litvínově podařilo, ale jeho radost netrvala dlouho. Po nějakém čase k němu začala místní mafie chodit pro výpalné. Martin odmítal platit, a proto se stávalo, že parta ostrých hochů přišla do klubu, začala v něm mlátit hosty a rozbíjela zařízení.

Martin dával na policii jedno trestní oznámení za druhým, ale nic se nedělo. Po násilném incidentu se hosté začali bát do jeho klubu chodit a Martinův velký sen tak skončil.

 

13. komnata Martina MaxyV pořadu 13. komnata Martina Maxy se dozvíte, že se z něj stal známý zpěvák s nálepkou, že neumí hrát na kytaru ani zpívat. V té době mu bylo kolem čtyřiceti. Následoval incident v Litvínově na soutěži Missis, v němž byl sice nevinně, ale odnesl si nálepku násilníka. Jak se známý zpěvák vyrovnává s pocitem nespravedlnosti?

Pořad 13. komnata Martina Maxy lze sledovat 20. 9. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Martina Maxy:

13. komnata Martina Maxy
13. komnata Martina Maxy
13. komnata Martina Maxy
13. komnata Martina Maxy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda