Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

13. komnata Zdeňka Chlopčíka

19. 10. 2017 | Televizní tipy
Známý tanečník a obávaný porotce z pořadu StarDance ztratil po rozvodu na mnoho let kontakt s dcerou (2011). Pořad 13. komnata Zdeňka Chlopčíka připravili: J. Horská, J. Krejčík a Z. Zemanová.
 
Zdeňka Chlopčíka zná většina národa jako obávaného porotce z pořadu České televize StarDance. Dvakrát byl mistrem republiky v latinskoamerických tancích.

Společenskému tanci se začal věnovat až v 17 letech a byl úspěšný, vyhrával soutěže nejen u nás, ale i ve světě. Během tance se seznámil i se svou první manželkou, která byla zároveň jeho taneční partnerkou. Zdálo se, že pro Zdeňka byla tou osudovou láskou.

Narodila se jim dcera Andrea, kterou Zdeněk zbožňoval. Bohužel do náruče mu tanec přivál další ženy a právoplatná manželka trvala na rozvodu. Manželství bylo rozvedeno, a jeho už bývalá žena, se s dcerou odstěhovala do poměrně vzdáleného Sokolova. Zdeněk za dcerkou pravidelně jezdil, bral si ji k sobě, jak jen to bylo možné. Věděl, že udělal chybu ve vztahu ke své ženě, ale rozhodně se nic nezměnilo na vztahu k malé dceři.

13. komnata Zdeňka ChlopčíkaPozději se však Zdeněk z pořadu 13. komnata Zdeňka Chlopčíka a jeho bývalá žena již nedokázali dohodnout ohledně styku dcery s otcem.

Probíhaly různé tahanice, soudy, návštěvy za asistence sociálních pracovnic, nevydařené návštěvy v Sokolově, psychologická vyšetření. Zdeněk to nakonec vzdal, protože se domníval, že se situace zklidní.
 
Mezi tanečníky byl již dávno pojmem, ale široká veřejnost ho poznala až díky StarDance, kde zasedá v porotě již od prvního ročníku. Účinkování ve StarDance mu pomohlo znovu navázat alespoň minimální vztah s dcerou Andreou.

Pořad 13. komnata Zdeňka Chlopčíka můžete sledovat 19. 10. 2017 od 14 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 13. komnata Zdeňka Chlopčíka:

13. komnata Zdeňka Chlopčíka
13. komnata Zdeňka Chlopčíka
13. komnata Zdeňka Chlopčíka
13. komnata Zdeňka Chlopčíka
13. komnata Zdeňka Chlopčíka
13. komnata Zdeňka Chlopčíka
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !