Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

A co děti, mají si kde hrát?

13. 09. 2009 | Televizní tipy

Bydlet si hezky v domečku, v klidu na předměstí, starat se o malou zahrádku, ve které pobíhají roztomilé děti... To už samo o sobě je splněným snem o bydlení, nemyslíte? Co by si tedy mladá rodinka Wolfových ještě přála víc? Jelikož si nedávno splnila svůj hlavní sen, teď už by chtěla jen vše doladit a zjistit, jak se povede designérskému týmu udělat z jejich idyly úplný ráj pro děti i dospělé – tentokrát totiž bude vytvářet prostorný obývák s dětským koutkem.
 
Patrik a Martina Wolfovi žijí se svými malými ratolestmi ve vilové čtvrti na předměstí Hradce Králové, přestože ani jeden z nich odsud nepochází. On jak-se-stavi-sen-rodinaje finanční poradce z Prahy, ona veterinářka původem z Moravy, ale i přesto si dnes oba své rozhodnutí odstěhovat se z Prahy do klidné hradecké zeleně vyloženě pochvalují. V poslední době jim však schází prostor, kde by mohla celá rodinka nerušeně trávit společné chvíle. Ale jak ho v malém domku vytvořit?

Designéři Marta Eftimovská a Eduard Pázler tentokrát budou nejprve stát před hlavní otázkou z oboru stavebnictví. Je možné zbořit stávající příčku, která dělí dva pokoje, a vytvořit tak jednu velkou multifunkční místnost? A podle čeho se dá zjistit, která zeď se v domě bourat smí, a která ne? Neohrozí se bouracími pracemi stabilita celého domu? Zdá se, že si naši odborníci na design budou muset nechat poradit.

Zatímco si mladá rodina užívá vířivky, bazénu, sauny a krásného detsky-koutekpanoramatického pohledu na Orlické hory v penzionu, v jejich příbytku se asi budeme muset uchýlit k demoliční akci a strnout přebytečnou zeď. Ale co takhle ji ještě předtím nechat zkrášlit uměleckými výtvory místních dětiček?

Jak vlastně celá přeměna nakonec dopadne? Ocení majitelé domku prostornou místnost, kde se současně schází kuchyně a společenská místnost, navíc i s dětským koutkem? Jak všechny funkce vkusně a nenásilně skloubit do jednoho prostoru?

Nenechte si ujít další díl stavební show Jak se staví sen, v pondělí 14. září ve 21.20 na Primě!

 

Zdroj: Prima.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
detska hriste s houpackama a prolezackama zrusili, hriste jsou jen u skoly a nebo k zapujceni kolektivum za poplatky....Co stim?
Obrázek uživatelky
profil
Nemají. Dnešní děti si vlastně neumějí hrát, ty hřiště jsou na sportování, ale dnešní děti většinou sedí u počítače, s mobilem, jezdí sice na kole, v supermarketech se vozí za drahý peníz na zvířátkách či v autíčcích, ovšem to není hra. My jsme si dokázali hrát na indiány, třeba jen s kolkem v ruce, z máminých starch šatů jsme si dělali kostýmy a hráli divadlo. Dnes chodí děti do kroužků, ale tam se nenaučí hrát, prostě nemají kde. Lidé žijí uzařeně a nepustí na dvůr, nebo do domku hordu dětí a tak vznká národ samotářů.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles