Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aféry - nový seriál z rozvodové síně

12. 03. 2011 | Televizní tipy

Nový seriál Aféry přichází na televizní obrazovky! Rozplést spletité vztahy svých klientů a pátrat po příčině, která přivádí manželské páry až k branám rozvodové síně – tohoto nelehkého úkolu se zhostí Pavel Kříž. V roli advokáta Dana Majera hledá v seriálu Aféry pohnutky kdysi se milujících dvojic, které je vedou k rozvodovým tahanicím.


Sám však možná bude překvapen zásadními zvraty, jež na něj na konci jeho pátrání mnohdy čekají. První díl nového seriálu Aféry, inspirovaný skutečnými příběhy manželských dvojic v rozvodových řízeních, uvidíte už v pátek 18. března ve 20.00 na Primě.


logoAdvokáta Dana Majera čeká případ manželů Kovářových, do jejichž manželství se vloudí Aféry - nedůvěra a podezřívavost. Pan Kovář je přesvědčen, že jej manželka podvádí. Myslí si, že jejím milencem je kamarád, kterému v nouzi nabídli střechu nad hlavou. Proč se ale nevlastní matky vehementně zastává jeho dospívající dcera Nikola? Co se vztahem nedůvěra udělá? Jsou manželova podezření o nevěře jeho ženy oprávněná? A naplní se tak úsloví „kamarád taky rád“?


Petr Kovář žije s dcerou Nikolou, kterou má z prvního manželství, a druhou ženou Danou. Nedávno nabídl pomoc a bydlení svému kamarádovi lékaři Davidovi, kterého žena vyhodila z bytu. Teď má však pocit, že zatímco on pracuje, jeho kamarád si užívá s Danou. A proto se chce rozvést. Zkušenému advokátovi  nového televizního pořadu Aféry - Majerovi však pouhé podezření nestačí. Jeho klient si musí opatřit důkazy. Paní Kovářová se o záměru svého muže dozví a jeho advokáta navštíví s úmyslem uvést vše na pravou míru.


pavel-krizNevěrná svému muži rozhodně není! To jen její muž špatně chápe některé situace a zbytečně je zveličuje. Davidova manželka Jana však neváhá dosvědčit, že její muž je opravdu děvkař. Ani to však Majerovi jako důkaz nestačí. Pan Kovář ale trvá na svém. Nepočítá však s překvapivým přiznáním své dcery Nikoly. Uzná, že se zmýlil, a žádost o rozvod stáhne. Advokáta Majera ale Nikola na nudli neutáhne. Najednou má v případu jasno a ví, že soud vyhraje ve prospěch svého klienta.


Dan Majer ale neřeší jen Aféry manželů Kovářových. Musí zjistit i to, proč má na papírku slovo „dárek“. Ještě že má skvělou asistentku Lucii – jeho maminka bude mít přece narozeniny! Co s tím? Lucie zasáhne a zajistí lístky do opery. Majer je zachráněn. Nadšení ho ale přejde hned, jak si maminka vyžádá jeho osobní doprovod. Pomůže i do třetice skvělá Lucie?


Seriál Aféry vstupuje na naše obrazovky již 18. března ve 20.00 na Primě!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Aféry - nový seriál z rozvodové síně:

Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
Aféry - nový seriál z rozvodové síně
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !