Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alpami nejen za sněhem 2. díl - Trentino

16. 01. 2019 | Televizní tipy
Mistři v zimních disciplínách a průvodci cyklu Eva Samková a Tomáš Kraus si v oblasti Trentino vyzkoušejí jízdu čerstvým prašanem. Poté, co ve městě Trento odhalí tajemství místních tradic, si zalyžují s lyžařskou hvězdou Cristianem Devillem. Režie pořadu Alpami nejen za sněhem 2. díl - Trentino M. Vrbický (Premiéra).

Eva s Tomášem v Trentinu divákům pořadu Alpami nejen za sněhem 2. díl – Trentino s nadšením předvedou svoji prudkou freeridovou jízdu, pro kterou vytváří dokonalé kulisy nádherná krajina místních Dolomit. Freeride – neboli sjezd na lyžích volným terénem – už není jen vášní úzké skupinky nadšenců. Svobodnou jízdu čerstvým prašanem vyznává stále více lidí, kterým připadá sjezd po rolbami upravených sjezdovkách příliš nudný.

Alpami nejen za sněhemNaši průvodci se pak rozhodnou pro návštěvu Trenta, centra stejnojmenného italského regionu, které je považováno za jedno z nejbohatších měst celé Itálie. Důkazem je vysoká životní úroveň, která je zřetelná na každém kroku. Díky bohaté historii se město pyšní spoustou historických památek, na které se Eva rozhodne podívat během jízdy městem na longboardu.

Další zastávkou pořadu Alpami nejen za sněhem 2. díl – Trentino je trentské přírodovědné muzeum. Jedná se o nové muzeum, jehož expozice je věnována především oblasti Jižního Tyrolska a Alp. Prostřednictvím audiovizuálních panelů se návštěvníci názorně seznamují i s tím, co se mohou vědci naučit vrtáním do ledovcových vrstev nebo jaké druhy volně žijících živočichů obývají oblast Trentino. V muzeu se Eva a Tomáš dozvědí i to, na jakých přírodovědeckých principech funguje např. sněhová lavina.

Alpami nejen za sněhem 2. díl – Trentino můžete sledovat 16. 1. 2019 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
....a zajímavé sledování
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles