Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize

13. 10. 2009 | Televizní tipy

Manželé Cíchovi z obce Hořesedly jsou jako oheň a voda. Paní Zuzana podniká v realitách a již druhým rokem dotuje penzion a restauraci U Pavouka, kterou vede její manžel Jiří. Protože však vede podnik od deseti k pěti, nemůže se na to nečinně koukat a zoufá si. Diváky čeká skutečně vyhrocený příběh. Kde se to Zdeněk Pohlreich octl? To má ještě ke všemu dělat manželského poradce?


Paní Zuzana chtěla hezkou zájezdní restauraci, ve které by hosty oslovil její kladný vztah k mužstvu kladenských hokejistů. První rok vše vypadalo slibně, pak ale do podniku začala chodit pochybná klientela a pani Zuzana jen platí a platí. Manžel Jiří těžkou situaci vůbec neřeší a pomalu rezignuje. Protežuje kuchaře Františka, který podle Zdeňka Pohlreicha i Zuzany vaří katastrofálně. Právě kuchař je největším jablkem sváru v rodině. Pokud se něco nestane, paní Zuzana vyhrožuje, že buď zabije jeho, nebo sebe.

ano-sefePo nocích tluče hlavou do zdi a trápí se. Je to chodící uzlíček nervů, personál si myslí, že zbytečně přehání, a místní vše škodolibě pozorují. Pro ostré slovo nejde daleko, zatímco Jiří vypadá v pohodě. Ve hře není nic menšího než majetek, štěstí a zdraví jednoho manželského páru, který se před lety rozhodl, že si otevře restauraci, teď se ale nedomluví absolutně na ničem. Jiří vzdoruje a Zuzana šílí. Takhle vypadá lekce z podnikání v gastronomii, když se do toho pustí lidé s malými zkušenostmi a znalostmi. Na počátku jsou nadšení a snaha – ale ty konce!


Po úspěšném období přišlo rozčarování a oči pro pláč. Dluhy a výčitky rozloží každý vztah. Jak si s tím poradí Zdeněk Pohlreich? Jak se mu bude pracovat uprostřed vyhrocené manželské krize. Sledujte další díl pořadu Ano, šéfe! v úterý 13. října ve 20.00 na Primě.


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize:

Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize
Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize
Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize
Ano šéfe! Pohlreich uprostřed zuřivé manželské krize
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
p. Zuzany je mi líto, toho kuchaře bych taky "nevydýchala".
Obrázek uživatelky
profil
Kuchař byl hrůza.Ani se paní Zuzaně nedivím,že je na nervy.
Obrázek uživatelky
profil
tak ten kuchař byl jedlej, ten byl jel....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
vůbec panu šéfkuchaři nezávidím!!!
Obrázek uživatelky
profil
V prvé řadě bych vyměnila kuchaře za nějakého schopného,který opravdu umí vařit.Manželé by měli absolvovat kurs -Jak zvládat krizové situace,komunikace-protože ta jim absolutně chybí.Vše je o kompromisu,umět trošku slevit z toho svého a hlavně v takovém případě,když mám takovou pěknou restauraci,táhnout za jeden provaz.Určitě by se vše zlepšilo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles