Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barevná fantazie versus bílá klasika

9. 05. 2010 | Televizní tipy

Sehraná designérská dvojice Ladislav Rendl a Kamila Douděrová popustí uzdu své kreativity při proměně kuchyně a dívčího pokojíčku. Stávajícím místnostech totiž chybí jiskra i barevnost, které paní Jitka i její šestiletá dcera Laura naplno holdují. Jak zakomponují designéři do prostoru eleganci a zároveň barevnou nápaditost?

 

Paní Jitka Janovská žije sama se svou dcerkou Laurou v panelovém bytě 2+kk v Praze a pořad Jak se staví sen sleduje už dlouho. Půl roku si dodávala odvahu se do něj přihlásit, ale nakonec to přece jen vyšlo. Splní designéři její toužebná očekávání při proměně malé kuchyně a dětského pokojíku pro dcerku?

 

Původní paneláková kuchyň se nachází v malém prostoru, je značně tmavá a naprosto nevyhovuje moderním požadavkům ani funkčně, ani esteticky. K tomu navíc nabízí jen žalostně málo pracovní plochy. Jak designéři dispozičně vyřeší nedostatek prostoru a jak si poradí s jeho barevností? Co pomáhá opticky navodit pocit větší místnosti?

 

Dcera Laura je šestileté aktivní děvče, které má rádo hudbu, tanec a hraní na violoncello. Pro kreativní dušičku však není ve stávajícím dětském pokoji moc podnětů k rozvoji. Bílé stěny v kombinaci s bílým nábytkem působí chladně a neosobně. Laura i její maminka mají přitom rády barevnost. Designéři tentokrát vsadí na syté barvy v kontrastu s bílým nábytkem. Jak je možné sladit mnoho odstínů do jednotného konceptu?

 

Inspirovat se odvahou designérů při volbě barev do interiéru se mohou diváci již v pondělí 10. května od 21.20 hod. v pořadu Jak se staví sen na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to upoutávka na pořad. Jinak by tady byla fotka k jaké změně došloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zatím není co hodnotit. Nebo se snad má ocenit upoutávka natelevizní program? Někdy mám pocit, že jsem zabloudila na reklamní stránky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles