Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Barrandovský Silvestr 2015

31. 12. 2015 | Televizní tipy
Velkolepý hudebně-zábavný pořad Barrandovský Silvestr 2015 i letos rozzáří obrazovky televizní stanice TV Barrandov. Čtyřhodinová neutuchající zábava slibuje výjimečné hosty z řad českých hvězd, humorné scénky z oblíbených barrandovských pořadů, nebo skvostná hudební čísla. Silvestrovskou nocí provedou dvě moderátorské dvojice Kateřina Brožová s Alešem Cibulkou a Sandra Pogodová se Štefanem Skrúcaným. Barrandovský Silvestr začíná ve 20.00 hodin na stanici TV Barrandov.

I letos si pro své diváky televizní Skupina Barrandov připravila jedinečnou podívanou, která v prostředí českých televizí nemá obdoby. V průběhu silvestrovského večera na diváky čekají mini verze oblíbených barrandovských pořadů, jakými jsou Exkluziv Kateřiny Brožové, Sejdeme se na Cibulce, Kurňa, co to je?, Vtip za stovku a Nikdo není perfektní, scénky ze seriálů Soudkyně Barbara a Bezdružice, to vše navíc obohaceno o líbivé písně s tancem.

Barrandovský Silvestr 2015Uplynulý rok 2015 se nesl v duchu velkých programových změn, které se pozitivně odrazily na sledovanosti barrandovských televizí. Pevně věřím, že se nám v novém roce podaří zachovat diváckou přízeň i nadále, a to nejen díky stálicím programu, mezi které patří jednoznačně i Barrandovský Silvestr, ale také zcela novým formátům. Našim divákům přejeme pohodové Vánoce a těšíme se na ně v roce 2016,“ řekl Mgr. Jaromír Soukup, majitel a předseda představenstva společností Empresa Media a Barrandov Televizní Studio.

Diváci se mohou těšit na smršť fórků, skečů a nezapomenutelných historek v podání předních českých mistrů zábavy, jakými jsou Pavel Zedníček, Václav Vydra, Michal Novotný, Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, Jiří Krampol, Mahulena Bočanová, Uršula Kluková, Petr Jablonský, Josef Carda, Daniel Rous, Karel Zima, Jarmil Škvrna, Ivanka Devátá, Dagmar Zazvůrková, Alice Bendová, Ota Jirák, Pavel Trávníček, Ladislav Frej, David Suchařípa, nebo Oldřich Navrátil.
Velkolepá podívaná je doplněna o výjimečné hudební výkony předních českých zpěváků. Diváky tak zcela uchvátí jedinečný a poutavý duet Kateřiny Brožové a Radima Schwaba, strhující show Martina Chodúra, Petra Nagye a Heidi Janků, nebo moderně upravené lidové písně v podání Daniely Magálové, Vladimíra Hrona a dalších.

Televizní Skupina Barrandov má za sebou skutečně povedený rok, ať už se stále se zvyšující sledovaností, tak počtem novým pořadů, které se na televizních obrazovkách Barrandova objevily. Jakousi pomyslnou třešničku na dortu jsme pro diváky připravili velkou hudebně-zábavnou show Barrandovský Silvestr 2015, která bude opět nabitá skvělým programem. Při této příležitosti bych za celou Skupinu Barrandov ráda divákům popřála poklidné Vánoce a šťastné vykročení do roku 2016,“ řekla generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

V loňském roce Barrandovský Silvestr 2014 sklidil velký divácký úspěch, a vysloužil si tak rekordní sledovanost přes 514 tisíc diváků, což TV Barrandov vyneslo na pozici druhé nejsledovanější stanice v zemi. Proto věříme, že i letos tento celovečerní zábavný program obdobně zaujme, a poslední den roku 2015 bude pro diváky skutečně nezapomenutelný,
uzavírá programový ředitel Skupiny Barrandov, František Borovský.Letos se oslavy konce roku na stanici TV Barrandov budou nést v duchu Nekonečného Silvestra, který začíná již od úterý 29. prosince každý den vždy ve 20.00 hodin, nyní nově doplněn o speciálního hosta Daniela Nekonečného, a vyvrcholí ve čtvrtek 31. prosince ve 20.00 hodin Barrandovským Silvestrem 2015.

Barrandovský Silvestr 2015 slibuje bohatý program i spoustu hostů!


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !