Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bohemia Incognita - Chyše

15. 06. 2013 | Televizní tipy
Vlastivědná putování po méně známých místech naší republiky s Václavem Žmolíkem jsou tu s dalším dílem Bohemia Incognita – Chyše.

Tentokrát se Václav Žmolík vydal na svůj výlet po méně známých místech české země podle knihy. Nevzal ovšem do ruky turistického průvodce, ale knížku Marie Šulcové Kruh mého času, ve které autorka popsala do té doby neznámé období v životě jednoho z nejslavnějších českých spisovatelů Karla Čapka.

Bohemia Incognita - ChyšeO jeho pobytu v Chyších na Karlovarsku neměla tušení ani jeho pozdější manželka Olga Scheinpflugová. Mladý Čapek na tamějším zámku působil jako hraběcí vychovatel. Co všechno tam zažil, koho poznal a která místa jsou spjata s jeho pobytem? Po tom pátral Václav Žmolík se svým štábem za zády v pořadu Bohemia Incognita – Chyše.

Nechyběl v něm režisér Vlastimil Šimůnek a kameraman Petr Pešek. Jejich průvodci byli majitel chyšského zámku Vladimír Lažanský, památkář Karel Drhovský anebo ředitelka Památníku Karla Čapka ve Strži Krystýna Váňová.

Bohemia Incognita – Chyše - režie V. Šimůnek (Premiéra)

Bohemia Incognita – Chyše uvidíte 15.6. 2013 od 11,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Bohemia Incognita - Chyše:

Bohemia Incognita - Chyše
Bohemia Incognita - Chyše
Bohemia Incognita - Chyše
Bohemia Incognita - Chyše
Bohemia Incognita - Chyše
Bohemia Incognita - Chyše
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !