Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Byl jednou jeden život - ANATOMIE, jako animovaný seriál

18. 05. 2008 | Televizní tipy

POZOR ! NOVINKA !

Byl jednou jeden vynálezce

„většina z nás byla ještě dítě… ale i naši rodičové si jistě vzpomenou na konec osmdesátých let, kdy jsme netrpělivě očekávali další díly v té době  nejoblíbenějšího seriálu Byl jednou jeden život.  Tento velmi populární seriál, který jsme dlouhá léta nemohli vidět, teď přinášíme pro nás i naše děti na DVD.“


Čtěte také o novince:
Byl jednou jeden člověk - evoluce člověka, jako animovaný seriál


Nejúspěšnější animovaný seriál Alberta Barillé o stavbě a funkci jednotlivých orgánů lidského těla obletěl svět a všude se setkal s příznivým ohlasem. Ostatně když zabrousíte na internet, zjistíte, že dnešní třicátníci na něj dodnes vzpomínají v superlativech. Byl jednou jeden životDokázal je totiž nejen zaujmout a pobavit, ale ještě jim netradiční formou přiblížil to, o čem se učili ve škole – ať už v prvouce nebo v biologii. Fakt, že se nyní všech 26 dílů na 6 DVD postupně objeví na více než 18. 000 distribučních míst PNS (v novinových stáncích, trafikách a benzínových stanicích) by měli přivítat nejen rodiče, ale především učitelé, kterým pomůže oživit vyučování.

Klasickým neuspěchaným dějem nás provází Mistr, v každém díle 26 minut nových objevů: Planeta buněk, Zrození, Tělesná stráž, Kostní dřeň, Krev, Srdce, Dýchání, Mozek… Něco jako anatomie v kostce, nebo chcete-li Komenského Škola hrou.                                      

Na každém DVD čtyři až pět epizod za 48 + 1 korunu (ona koruna navíc z každého prodaného DVD půjde na podporu léčby dětí, které onemocněly leukemií – Nadačního fondu KRTEK). První DVD vychází 13. května 2008, další pak většinou s týdenním odstupem až do poloviny července.
Byl jednou jeden život

Chtěli bychom,
aby se děti u obrazovky nejen pobavily,
ale také se něčemu naučily.


Také ostatní seriály – například Byl jednou jeden člověk, Byl jednou jeden vynálezce, Byl jednou jeden objevitel, Byl jednou jeden vesmír – by se měly postupem času jako DVD objevit.
Albert Barillé, který byl mimochodem hostem loňského ročníku Mezinárodního dětského festivalu ve Zlíně, nyní pracuje na další sérii. Její název zatím v anglickém jazyce zní Wild Instinkt. Nelehká témata se opět snaží zpracovat tak, aby je děti pochopily.

Chtěli bychom, aby se dospělí naučili s dětmi povídat o tom, co vidí. Proto je také škála potenciálních diváků hodně široká. Nejen dospělý, ale především děti od pěti šesti let až k žákům 2. stupně základní školy.

Byl jednou jeden životZáleží na dospělém – ať už rodiči nebo učiteli – co ze seriálu dětem nabídne a jakou formou. Zároveň se zahájením distribuce prvního DVD budou otevřeny speciální webové stránky www.byljednoujeden.cz, které budou informovat nejen o projektu, ale i o dalších dílech celého seriálu. Najdete tu mnoho doprovodných informací a obrázků.

Zájemci, kterým se nepodařilo sehnat 1. díl  DVD, případně jim utečou i ostatní díly, se mohou zaregistrovat na www.byljednoujeden.cz - po vydaní celé edice (po 22.7.) Vám vydavatel zašle požadované díly na dobírku.


DVD Byl jednou jeden život vychází na stáncích:
1- díl - 13.5. (opakované vydání ještě 5.6. 2008)
2. díl - 29.5. 2008
3. díl - 12.6. 2008
4. díl - 19.6. 2008

5. díl - 26.6. 2008

6. díl -  3.7. 2008



Čtěte také o novince:

Byl jednou jeden člověk - evoluce člověka, jako animovaný seriál



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
úžasný seriál, máme všechny díly a i teď se k nim občas vracímeSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
..ten se tedy povedl !!!!!Prima
Obrázek uživatelky
profil
taky mámeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Chytrý seriál-doporučuji všem.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Když jsem byla malá tak jsem se na to taky dívala, a jsem ráda, že to vyšlo na DVD a můžu to pouštět mému synovi.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles