Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Češi vstoupili do Arény národů

26. 05. 2011 | Televizní tipy
Český tým vyrazil pod dohledem kapitána a olympijského vítěze Aleše Valenty a moderátora Aleše Hámy do Arény národů. Patnáctičlenná reprezentace vzešla z náročného castingu, kterého se zúčastnilo přibližně 1200 zájemců, a mezi vybranými účastníky tak nechybí ani špičkoví sportovci.

Členové českého týmu nastoupili v neděli 22. května v podvečer na dlouhou cestu do Francie, kde se bude konat soutěž Aréna národů. V ní se proti sobě postaví 8 výběrů z nejrůznějších koutů světa, mezi nimi například Velká Británie, Francie, Rusko či Čína.

Soutěživost a hravost účastníků si odzkoušela Televize Prima již při odjezdu a vyhlásila mezi nimi interní hru o to, kdo z nich dokáže na odjezd autobusu přivést nejvíce rodinných příslušníků, kamarádů a známých. Řada z nich se předvedla ve skvělém světle, ale nikdo nemohl konkurovat Romaně Melcherové.

Ta ukázala, že je v rodině i mezi kamarády skutečně velmi populární. Zaslouženě si tak z rukou Aleše Valenty a Aleše Hámy převzala cenu pro vítěze – velkoplošný LED televizor.

Pevně věříme, že nás český tým bude dobře reprezentovat, ale hlavně se přičiní o to, aby se diváci Televize Prima během vysílání Arény národů dobře bavili.  

Aleš Valenta – kapitán týmu

Aleš Valenta je bývalý český akrobatický lyžař, olympijský vítěz v kategorii freestyle ski – AERIALS. Jako první člověk na světě skočil trojité salto s pěti vruty. Vystavěl a provozuje centrum pro trénink i závody nejen pro freestyle ski, ale i pro snowboard ve Štítech. Acrobat Park je svým zázemím a možnostmi unikátním sportovním střediskem, velmi oblíbeným a využívaným nejen aktivními sportovci z celého světa. Aleš začátkem května 2007 ukončil kariéru ze zdravotních důvodů. V současnosti moderuje svoji talk show SportBar na rádiu Frekvence 1. Moderoval například i TV předávání cen Sportovec roku 2008, kterou v roce 2002 sám vyhrál.

Aleš Háma – moderátor týmu


Herec a moderátor Aleš Háma studoval na pražské konzervatoři a ve dvaceti odjel na rok a půl do San Franciska. Jako herce jste ho mohli vidět například ve Šťastné rodině, Útěku do Budína a v seriálech Na lavici obžalovaných justice a Policajti z předměstí. Kromě rádia a televize se věnuje také dabingu. Působí ve skupině Hamleti jako zpěvák a kytarista.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek