Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 23.9. 2012

23. 09. 2012 | Televizní tipy
Ani tuto neděli 23.9. 2012 nebude na obrazovkách Prima family chybět show Česko Slovensko má talent. Kromě skvělých talentů uvidíte pokračování komedie „pan Pátrovič“ a hádku Jaro Slávika s Martinem Dejdarem!

Ale vezměme to pěkně postupně. Batmana zná většina lidí jako akčního hrdinu bojujícího za spravedlnost, před porotu show Česko Slovensko má talent však v neděli 23.9. 2012 předstoupí Batman český, jehož cílem je čistota na Zemi.

Česko Slovensko má talent 23.9. 2012Postoupí do Velkého třesku a vyčistí Česko a Slovensko od smetí? Batmana a Rusínský bláznivý orchestr vystřídá na pódiu Barbora Cinová. Loni zpívala sama, tentokrát jí pomůže starší sestra.

Lucii Bílou sesterské duo nadchne, Jaro Slávika otráví velké množství falešných tónů, takže rozhodování je na Martinu Dejdarovi. Být v dnešní době kouzelníkem není jednoduché. Ovšem přihlásit se s kouzelnickou show do Česko Slovensko má talent, to chce opravdu pořádnou dávku odvahy.

Roman Budil ji má a povede se mu věc v této show opravdu nevídaná – po dvou ročnících slyší kouzelník „ANO, POSTUPUJETE“ nejen od Martina Dejdara a Lucie Bílé, ale také z úst Jaro Slávika.

Show Česko Slovensko má talent bez Jozefa Pátroviče už si nedovede představit snad nikdo, natož on sám, a tak je slovenský zpěvák na scéně i ve třetí sérii. Co asi bude špatně tentokrát, že z „úžasného“ zpěváka opět nevyjde jediný tón?

Jsou show, které vás dobře naladí, pobaví, rozesmějí, zkrátka a dobře: povedly se. A přesně to je případ stínového divadla, které vás prostřednictvím televizní obrazovky přenese již 23.9. 2012 do zoo. Pavel Seidl miluje kabát, respektive skupinu Kabát, ovšem šanci na postup dostane paradoxně až ve chvíli, kdy drsnou image odhodí a zazpívá sám za sebe.

Nadarmo se neříká, že méně je někdy více. To partička pánů v bílém z Taekwondo Clubu Brno si, zdá se, dobře uvědomuje, že co se dobré show týká, síla často spočívá v jednoduchosti. A pochopitelně v tvrdém tréninku, sluší se dodat.

Není obvyklé, abyste v talentové show viděli levitujícího krokodýla. Na Prima family tu příležitost dostanete již 23.9. 2012. A ještě mnohem víc! Žaneta Navrátilová předvede stojku na hradbě ze židlí, Leo Machala sexy image v kombinaci s kvalitním zpěvem a Věra Polcarová s papilonem Richiem zábavnou psí show. A to pořád ještě není všechno!

V neděli 23.9. 2012 také poznáte DJ Kolomba alias Michala Davida, který zvedne ze židle Jaro Slávika a roztančí moderátory, Martina Dejdara i celé publikum, mistry v jízdě na kole a imitátora Michaela Jacksona, který tvrdí, žeČesko Slovensko má talent 23.9. 2012 s touto schopností se musíte narodit. Bohužel ne každému je shůry dáno…

To Kataríně Landlové shůry dáno bylo, otec z ní však zpěvačku mít nechtěl, a tak ji obelhal. Pět let se spolu nebavili a mnoho let trvalo, než se Katarína rozhodla dělat to, co opravdu chce – zpívat! Nakonec odvahu našla a vyplatilo se. Její zpěv zvedl ze sedaček celé divadlo!

Mimochodem, pamatujete si na předpověď podivína z minulého dílu, který tvrdil, že v tom dalším přijde blondýna, která celou soutěž vyhraje? Měla věštba pravdu? Na to si budeme muset ještě počkat. Nádherná Slovenka žijící v krásné Praze, jak se vyjádřil Martin Dejdar, každopádně znamená, že Česko Slovensko má talent .

Nenechte si ujít další díl Česko Slovensko má talent
v neděli 23.9. 2012 od 20.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !