Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent s novou porotou

21. 04. 2018 | Televizní tipy
Přípravy na další řadu oblíbené show Česko Slovensko má talent jsou v plném proudu. Televize Prima ji chystá do vysílání opět společně s TV JOJ. Tvůrčí tým pod vedením zkušeného režiséra Jeffa Minaříka má za sebou castingové víkendy, které probíhaly po celém Česku a na Slovensku, a měl tak možnost zhlédnout celou plejádu zajímavých soutěžních čísel. Diváci se mají bezpochyby na co těšit.

A těšit se mohou i na mírně pozměněnou porotu ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a nově zpěvačka Marta Jandová. V nejnovější řadě ČSMT tak diváci neuvidí Lucii Bílou, která se musela s těžkým srdcem s tímto svým oblíbeným projektem rozloučit, a to na základě svého rozhodnutí, které dlouho zvažovala.

Česko Slovensko má talent s novou porotouProžila jsem s Talentem nádherných šest let. Byla to skvělá zkušenost a projekt, který mne velmi obohatil. Teď už ale musím jít dál. Můj program je tak nabitý, že není v mých silách stihnout vše. Proto jsem se rozhodla, že své křeslo porotce s láskou přenechám někomu, kdo bude stejný nadšenec jako já. Všem soutěžícím a účinkujícím držím palce a budu vše s napětím z dálky sledovat,“ zdůvodňuje Lucie Bílá své rozhodnutí.

Obě televize se nakonec shodly, že do uvolněného porotcovského křesla nově zasedne zpěvačka Marta Jandová. „Věděli jsme od začátku, že nahradit Lucii Bílou nebude vůbec jednoduché. Proto jsme hledali dámu, která je vtipná, pohotová, empatická, ale také nekompromisní při rozhodování. Naše volba padla na Martu Jandovou, která přesně tyto atributy splňuje a sama je také skvělou a úspěšnou zpěvačkou,“ říká Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

Marta Jandová se na svou novou roli těší. „Česko Slovensko má talent je další výzva v mém životě. Zatím jsem hodnotila jen zpěv a vystoupení, teď mne ale čeká množství jiných talentů a pravděpodobně i netalentů. Jsem velmi zvědavá a velmi se na to těším,“ prozradila tato sympatická zpěvačka. Lucii Bílé obě televize děkují za krásnou spolupráci, přejí jí mnoho úspěchů a těší se na spolupráci v rámci jiných projektů.

Na obrazovky se vrací show Česko Slovensko má talent. I v sedmé řadě se diváci mohou těšit nejen na přehlídku talentů, ale také na novou porotu!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Česko Slovensko má talent s novou porotou:

Česko Slovensko má talent s novou porotou
Česko Slovensko má talent s novou porotou
Česko Slovensko má talent s novou porotou
Česko Slovensko má talent s novou porotou
Česko Slovensko má talent s novou porotou
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !