Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cestománie - Argentina – V rytmu tanga

25. 04. 2018 | Televizní tipy
Sebevědomou latinskoamerickou zemí do metropole, která nezná smog, na pravý latinskoamerický karneval i na setkání českých krajanů v kraji světoznámých vinic (2003). Scénář a režie pořadu Cestománie - Argentina – V rytmu tanga J. Mančuška.

O Argentincích se říká, že to jsou Italové, hovořící španělsky, kteří si o sobě myslí, že jsou Angličané. Typickým příkladem jedinečného temperamentu, vzniklého smísením řady národností a kultur, je samotné hlavní město, dvanáctimiliónová metropole Buenos Aires. Její jméno v překladu znamená čistý vzduch a ten tu opravdu mají, snad i díky nejstaršímu metru v Jižní Americe z roku 1913. V zemi proslulé nejkvalitnějším hovězím na světě si samozřejmě nenecháme ujít ani vyhlášenou specialitu – asado, ale ani další cestovatelské lahůdky Argentiny.

Mezi ně bezesporu patří i slavné vinice v okolí Mendozy, typicky latinskoamerické karnevalové veselí i koňská výprava do nitra andských velikánů.

Cestománie - Argentina – V rytmu tangaPřesto však náš okouzlený pohled neponechá stranou ani ekonomické problémy země, která se stále vzpamatovává z hospodářského bankrotu. A že cesta vzhůru není vůbec snadná a bezbolestná, dokládají masivní demonstrace v ulicích hlavního města.

Cestománie - Argentina – V rytmu tanga je k vidění 25. 4. 2018 od 16,45 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cestománie - Argentina – V rytmu tanga:

Cestománie - Argentina – V rytmu tanga
Cestománie - Argentina – V rytmu tanga
Cestománie - Argentina – V rytmu tanga
Cestománie - Argentina – V rytmu tanga
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka