Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej

3. 05. 2018 | Televizní tipy
S kamerou po latinskoamerické zemi, která je obchodní velmocí se starožitnostmi a kde výnosné dobytkářství dnes pomalu zaniká pod vidinou nového zlatého dolu - turistického ruchu (2003). Scénář a režie pořadu Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej J. Mančuška.

Na každého Uruguayce připadají asi tři kusy skotu a osm ovcí. Právě maso bývalo symbolem prosperity tohoto prvního státu se sociálním zabezpečením na jihoamerickém kontinentu. Z Montevidea, jediného opravdového velkoměsta Uruguaye, kde žije polovina všech obyvatel země, se vydáme na příjemnou cestu úrodnou, mírně zvlněnou zemí s obrovskými stády dobytka. Navštívíme například nejstarší město Uruguaye – Colonii del Sacramento, založené Portugalci v roce 1680 a zapsané na seznamu památek UNESCO pro svou jedinečnou architekturu.

V pořadu Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej zajedeme i do Punta del Este, což je vyhlášené přímořské letovisko uruguayské riviéry, kam prý musí zavítat každý, kdo v Jižní Americe něco znamená. A cestou neopomeneme ani Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodejvšudypřítomná starožitnictví a automobilové veterány, jež jsou neodmyslitelnými symboly země, z níž dnes putují za oceán tisíce předmětů, které sem po staletí přiváželi evropští přistěhovalci.

Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej je k vidění 3. 5. 2018 od 16,50 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej:

Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej
Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej
Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej
Cestománie - Uruguay – Staré časy na prodej
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !