Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co je to za kuchaře, když neochutná

17. 09. 2009 | Televizní tipy
Pamatujete si na větu ze Zlatovlásky: „Co by to bylo za kuchaře, kdyby neochutnal…?“ A k tomu si přidejte, že by byl Jiřík ještě majitelem restaurace, jako je náš účinkující Milan Báchor. Představa, v níž dominuje velká spousta jídla, že? Jak by se měl pokušení ochutnávat podávaná jídla Milan vyhnout? A jak se má dostat do takové kondice, aby se nad to všechno povznesl, a to doslova – v rogalu? Sledujte další díl pořadu Jste to, co jíte ve čtvrtek 17. září po 21. hodině na Primě!

Milan Báchor (40 let) z Prahy pracuje jako podnikatel, vlastník herny, a navíc i restaurace. Jeho nelichotivé míry jsou 145 kg/178 cm. Nadváha ho trápí dlouhodobě, ale po nespočtu diet, které držel, ho neoblíbený jo-jo efekt vždy spolehlivě vrátí tam, kde byl, a většinou i něco přidá. Kde dělal Milan chybu? Podaří se tentokrát dojít k trvalému výsledku?

Co je to za kuchaře, když neochutnáNejvětší Milanův hřích je nezdravé jídlo ve spojitosti s alkoholem a sladkými nápoji. Jako majitel restaurace cítí povinnost podávané pokrmy vždy zkontrolovat. Je schopen sníst 2 až 3 normální porce a to vše zalít kolou nebo točeným pivem. V restauraci navíc příležitostně stojí za plotnou, a tak není k nějakému tomu uždibování daleko. Jak se dá léta pěstovaný zlozvyk odnaučit? Bude na to mít Milan dost pevné vůle?

S provozem podniků je ale spojena i jiná Milanova neřest – alkohol. Ten si dává rád i tvrdý, dokonce se po příchodu z práce stala jeho oblíbeným rituálem sklenička whisky a k ní pak nějaké to uzené a všelijaké jiné „lahůdky“ vleže u televize. Požívání alkoholu se už podepsalo na jeho zdraví… Doktorka Kateřina varuje před špatným stavem jater. Vezme si to Milan, který doposud věřil, že je zcela zdráv, k srdci?

Motivací má hned několik. Hlavní je – jak jinak – sportovní sen. Rád by se proletěl na rogalu a nechce už zažít poslední ponížení, kdy ho instruktor odmítl. Má se prý stavit, až zhubne. Milana to nakoplo a přihlásil se do Jste to, co jíte. Jak jeho zápas s vlastní vůlí dopadne, sledujte ve čtvrtek 17. září po 21. hodině na Primě!


Zdroj: TV Prima

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Co je to za kuchaře, když neochutná:

Co je to za kuchaře, když neochutná
Co je to za kuchaře, když neochutná
Co je to za kuchaře, když neochutná
Co je to za kuchaře, když neochutná
Co je to za kuchaře, když neochutná
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nemuze byt ani kuchar, kdyz neochutna.....jidlo
Obrázek uživatelky
profil
Nedá se neochutnat, aby to mělo ten správný šmak
Obrázek uživatelky
profil
" Proč jsem chutnál rybu..."
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles