Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co vás čeká v jednotlivých dílech seriálu Kobra 11?

8. 07. 2011 | Televizní tipy

Kobra 11: 1. Kóma - Policistka Tanja Försterová se po sedmi letech probrala z kómatu, do kterého upadla po těžkém zranění v akci, kdy byla nasazena jako agentka v přestrojení mezi mezinárodní překupníky drog, kalábrijský klan De Franků.


Při akci přišli všichni kromě Tanji o život, dodnes se ale nevyšetřilo, kam zmizely kokain a tři milióny eur. Situaci komplikuje také fakt, že Tanja, která se rychle uzdravuje, měla před sedmi lety milostný poměr se Semirem. Její lásku kóma zakonzervovalo, zatímco Semir je nyní šťastně ženatý a jeho žena Andrea je ve vysokém stupni těhotenství.


kobraPo Tanje jde drogová mafie, Tanju ale střeží, a tak gangsteři jako rukojmí unesou Andreu – chtějí obě ženy vyměnit. Semir a Ben chystají při výměně rukojmí léčku, ta se ale nezdaří. Mafiáni sice Andreu vrátí, ale na těle má připevněnou časovanou bombu. Tanja padne do rukou mafie.


Kobra 11: 2. Kybernetická bouře


Mladá programátorka Lara je jediná ze zaměstnanců malé firmy na počítačové hry, která přežila útok záhadných vrahů. Netuší, kdo mohl její spolupracovníky zavraždit, motiv chybí. Je ale zkušená hackerka a ve spolupráci s Hartmutem, který se do ní zamiluje, odhalí, že se někdo chce nabourat do bezpečnostních systémů města. Něco podobného existuje už v počítačové hře, kterou Lařina firma vyprodukovala – jmenuje se Kybernetická bouře.


Kobra 11: 3. Odměna za zabití Kim Krügerové


Při razii na velké diskotéce u dálnice je zastřelen její majitel, obchodník s drogami Thomas Reinhardt, služební pistolí šéfkomisařky kriminálního oddělení Kim Krügerové. Ta ovšem tvrdí, že vypálila pouze varovný výstřel, který nikoho nezasáhl. Otec mrtvého, mafiánský boss Rolf Reinhardt, vypisuje na Kiminu hlavu odměnu ve výši milionu euro. Vzápětí je Kim ve svém domě přepadena a zachrání ji jen pohotový zásah Semira a Bena.


Kim, které také hrozí propuštění od policie, hledá bezpečný úkryt, zatímco Ben a Semir se snaží nalézt skutečného vraha, jímž je podle nich někdo z kurýrů z čínské drogové triády ze Šanghaje. Dostávají se na stopu záhadnému jednorukému Maurerovi, zjišťují ovšem také, že Kim měla důvod mstít se Reinhardtovi – před pěti lety totiž zastřelil jejího kolegu a životního partnera.


Kobra 11: 4. Zatmění


Semir tentokrát slouží s Kim Krügerovou, protože Ben má setkání po deseti letech se spolužáky ze školy. Na parkovišti se stanou svědky pokusu o únos. Unesený Alonso Diaz se osvobodí, ale při útěku je zastřelen. Únoscům se podaří uniknout. Diaz byl přítelem a obchodním partnerem Nicolase Pesche,
Benova spolužáka z internátu, který je shodou okolností na schůzce abiturientů. Nemá však ani tušení, proč měl být Diaz unesen.


Při návštěvě v jeho kanceláři se Semir s Benem střetnou se dvěma gangstery, Romanem Wintochem a Michailem Saizewem. Podaří se jim utéci, ale na útěku ztratí harddisk, který v kanceláři ukradli. Zato Nico je pryč – byl unesen. Únosci se pak ozvou Benovi a žádají, aby harddisk zničil.


Kobra 11: 5. Beze stopy


kobraBen a Semir si čtou při hlídce v novinách o nových policejních uniformách, když se šílenou rychlostí přiřítí dvě auta, jedno vytlačí druhé z vozovky a řidič je zastřelen. Bonrath identifikuje mrtvého jako Ricka Fabera, majitele bezpečnostní agentury. Byl již víckrát trestán kvůli prodeji drog a v jeho autě se najde milion eur, a tak se Semir s Benem domnívají, že šlo o vyřizování účtů mezi drogovými dealery. Při prohlídce jeho bytu najdou ale koncept vyděračského dopisu. Mezitím je Bonrath přepaden v sídle bezpečnostní firmy a unesen se synem zavražděného majitele Jochenem.


Kobra 11: 6. Operace Tygr


Při snídani v motorestu se Ben seznamuje s atraktivní studentkou Janou Kressovou a dává jí číslo svého mobilu. Semir je přesvědčen, že mu Jana nikdy nezavolá, to se ale mýlí. Dívka je totiž vzápětí na parkovišti unesena několika ozbrojenými muži. Ti ji posléze zamknou kdesi ve sklepě bez oken, jí
se ale podaří dovolat se Benovi. Neví ovšem, kde je, a není také jasné, o co únoscům jde. Až s Hartmutovou pomocí zachytí Ben se Semirem horkou stopu. Vede do firmy Geo23 severně od Kolína nad Rýnem. Ben se Semirem tu narazí na jednoho z únosců, který po nich střílí a podaří se mu uniknout. Semir se pustí do pronásledování, Ben mezitím v kanceláři objeví, oč zřejmě únoscům šlo.


Kobra 11: 7. Atentát (1. část)


Ben a Semir mají schůzku se svým informátorem. Dává jim tip na burzovního makléře Rubena Frosta, odsouzeného za podvod, který utekl z vězení a zabil policistu, a tvrdí, že ví o jeho dalších zločinných plánech. Ale než s nimi stačí Semira a Bena seznámit, Frost ho před jejich očima zastřelí, a přestože
ho policisté i s jeho komplicem pronásledují, unikne jim. Honička způsobí obrovský masakr na dálnici, kromě mnoha aut a cisterny, naložené sudy nafty, havaruje i policejní vrtulník.


Kobra 11: 8. Atentát (2. část)


Ben je v rukou zločinců, mučí ho v podzemní štole. Semir je na pátrání sám. Zjišťuje, že Silke je profesionální bodyguardka, najatá na ochranu malého Lutze Bachmanna. Zločinci vydírají jeho matku, která pracuje ve výzkumné laboratoři na supertajném projektu Taurus. Benovi a dětem se mezitím
podaří únoscům utéci, bohužel bez Lutze. Zločinci je pronásledují, ale to už zasáhne Semir a definitivně je vyřadí z provozu.


Kobra 11: 9. Pro život přítele


kobraCem Aladay, horkokrevný mladík a Semirův chráněnec, se kterým jsme se setkali už v jedné z předchozích řad, si už konečně dal život do pořádku a je čerstvě zamilován do půvabné zpěvačky Shirin, která pracuje pro producenta Omida. Ten ale svého podniku využívá jako zástěrky pro obchod
s drogami. A pak se stane, že Semir s Benem při sledování kurýra s drogami, kterého najdou zavražděného, narazí na prchajícího Cema. Zapřísahá se, že je nevinný, a Semir mu kupodivu věří. Jenže mrtvý kurýr byl bývalý přítel Shirin, jemuž Cem už dříve vyhrožoval. Je tu tedy motiv a Cem je zatčen.


Kobra 11: 10. Kontrolor


Na Bena a Semira byla poslána kontrola – komisař Ludwig Tietze. Bylo totiž zjištěno, že jsou bezkonkurenčně nejnákladnějšími policisty NRW (díky počtu rozmlácených aut), a tak se jejich činnost bude kontrolovat. Musí se šetřit. Hned při prvním zásahu komisař skutečně zabrání zničení dalšího
vozidla, pronásledovaní lupiči ovšem uniknou. Jedná se ale evidentně o známé firmy a Ben se Semirem tuší, kde udeří příště. Požadované posily jim ovšem Tietze z úsporných důvodů zamítne.


Semir a Ben se ale s Tietzem sbližují a zjišťují, že poněkud kožený komisař je vzorný manžel a otec pěti dětí. Pak se ale objeví lupiči a Tietze v jejich vůdci poznává svého podnájemníka Boba Sensera. Lupiči unikají a unesou i Tietzeho.


Kobra 11: 11. Poslední den


Ben a Semir si pohněvají politické špičky, když předvedou jednu za svýchkobra honiček na dálnici právě během slavnostního otevření jejího nového úseku, kterému je přítomen i ministr vnitra. Oba mají být potrestáni, zachránit je mohou jedině mimořádné pracovní výsledky.


Naskytne se jim pohotově loupež v soukromé bance, kde najdou mrtvolu prokuristky Julie Siebertové a spoutaného šéfa ochranky Mattfelda, jenž jim sdělí, že ho přepadli tři maskovaní muži a donutili otevřít trezor. Po příchodu
ředitele banky Grundmanna vyjde najevo, že byla ukradena rekordní částka – 23 milionů euro.


Kobra 11: 12. Turbo a Tacho


Na Semira a Bena se obracejí dva žáci policejního institutu, přezdívaní Turbo a Tacho. Jejich spolužák a přítel Felix byl brutálně zavražděn a oni přísahali, že pachatele vypátrají. Když Semir s Benem navštíví byt zavražděného, uvidí odtud prchat dva neznámé ozbrojené muže. Jeden z nich pracuje pro
tajemného drogového bosse, který je znám pod přezdívkou Schneeman (Sněhulák). Stopa vede dál do belgické firmy, pak ale končí ve slepé uličce. Podezřelým se stává Felixův školitel, vrchní komisař Frank Bremer z drogového oddělení.


Kobra 11: 13. Auto budoucnosti


Ben a Semir dostávají od tajemníka ministerstva dopravy Rodenbacha prototyp nového policejního vozu-elektromobilu, aby ho vyzkoušeli. Ale při předávacím ceremoniálu dojde ve výzkumném ústavu k přepadení a při následné honiče Ben se Semirem sešrotují auto, ještě ovázané dárkovou stuhou. Pachatelům se podaří uniknout a při novém pokusu už jsou úspěšní. Odcizí novou, revoluční, vysoce účinnou baterii do elektromobilů, vynález ředitele institutu Brandta, který je při přepadení zastřelen. Podezřelou z průmyslové špionáže je hosteska Claudia, která je Brandtovou dcerou.


Kobra 11: 14. Napadení


kobraJe Štědrý večer a Ben a Semir mají službu. Na dálnici dojde k hromadné havárii, způsobené opilým řidičem, při níž se poškodí a stává nepojízdným také vůz, převážející tři vězně. Jsou proto dočasně umístěni do cely na dopravním oddělení. Ale zatímco se tu koná vánoční večírek, vniknou do budovy sklepem maskovaní muži, uvězněné osvobodí a zastřelí přitom strážného.


Odhalí je Hanna, neteř Kim Krügerové, která se vracela pro zapomenutý dárek. Při následné přestřelce je Kim Krügerová postřelena, gangsteři obléhají stanici. Ben se pokusí dojet pro pomoc, protože mobily ani internet na stanici nefungují, gangsteři ho ale dostihnou a Semir vidí, jak jeho vůz vyletí do povětří. Všichni se domnívají, že Ben zahynul.


Zdroj: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !