Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání

4. 04. 2018 | Televizní tipy
Čtyři nastávající mámy a čtyři aktivní tátové v nové řadě populárního dokumentárního seriálu. Scénář pořadu Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání I. K. Jestřábová. Režie pořadu Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání I. Pauerová Miloševičová.

Populární dokumentární seriál Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání se vrací už počtvrté s novými rodinami. První dítě čekají Zuzana a Honza z Kyjova. Zdravotní sestřička a úředník se vzali nedávno po krátké známosti a jejich společnou vášní je moravský folklor. Pečovatelka Květa a její manžel Jirka budou mít druhé společné, ale Květino páté dítě.

Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekáváníSpolu totiž kromě dvouletého Adámka vychovávají i Gábinu, Aleše a občas i nejstarší Dominiku z Květiných předchozích vztahů. Jirka jako poštovní řidič živí celou rodinu. Lenka pracuje jako vysoce postavená manažerka v automobilovém průmyslu a její muž Martin je na rodičovské s dvouletým Dominikem, do práce chodí na jeden půlden v týdnu.

Teď čekají dcerku, se kterou chce být Lenka z pořadu Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání doma alespoň tři měsíce, ideálně celých pět měsíců mateřské, pak ji vystřídá opět Martin. Na rodičovskou se poprvé chystá i Jakub, jehož novomanželka Andrea úspěšně podniká v prodeji textilu na sociálních sítích. Starají se o čtyřletou Agátku z Andreina prvního manželství, která má lehčí vrozené postižení, a těší se na prvního společného potomka, Kubíka.

Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání můžete sledovat 4. 4. 2018 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání:

Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání
Čtyři v tom 4 – 1. díl - V očekávání
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle