Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtyři v tom 4 - Zuzana

11. 04. 2018 | Televizní tipy
Čtyři nastávající mámy a čtyři aktivní tátové v nové řadě populárního dokumentárního seriálu. Scénář pořadu Čtyři v tom 4 – Zuzana Jestřábová. Režie pořadu Čtyři v tom 4 – Zuzana I. Pauerová Miloševičová.

Čtyři páry v naději se připravují na příchod miminka každý po svém. Zuzana a Honza si ani krátce před porodem nemůžou na Kyjovsku nechat ujít místní hasičskou soutěž, kterou Zuzka tradičně moderuje. Za Květou z pořadu Čtyři v tom 4 – Zuzana přijíždí do Slaného její nejstarší dcera Dominika, která žije u své babičky. S třemi mladšími dětmi a Jirkou se snaží trávit čas jako rodina.

Čtyři v tom 4Lenka a Martin mají v plánu pořídit v Praze nábytek do pokoje nového potomka, o dvouletého Dominika se místo Martina postarají jeho rodiče. A Jakub s Andreou jedou do Německa na jeden z posledních nákupů textilu pro svůj obchod předtím, než Andrea porodí. Malou Agátku pohlídá Andrein bývalý manžel, který má už také nový vztah.

Čtyři v tom 4 – Zuzana lze vidět 11. 4. 2018 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čtyři v tom 4 - Zuzana:

Čtyři v tom 4 - Zuzana
Čtyři v tom 4 - Zuzana
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !