Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Divoký, zábavný a originální pořad o bytovém designu - to jsou Vrabci v hrsti

16. 08. 2011 | Televizní tipy
Divoký, zábavný a originální pořad o bytovém designu plný tipů a rad pro váš domov i zahradu - to jsou Vrabci v hrsti! První skutečný infotainment, tedy spojení zábavy a vzdělávání, v českém prostředí. Pořad Vrabci v hrsti! moderuje “neřízená střela“ Diana Kobzanová. Krásná a chytrá „blondýna“ nenechá diváka ani na chvíli vydechnout a pořadem nás provede svým svérázným a vtipným stylem.

Péťa a Pája, zamilovaný pár tvořený herci Mírou Noskem a Lenkou Zahradnickou, si v průběhu 12 dílů pořadu Vrabci v hrsti kompletně zrekonstruuje svůj byt. Na pomoc si pozvou architekta a bytového designéra (Míra Hrabě). O jejich absurdní hádky a usmiřování nebude nouze. Ve třiceti minutách se střídá sitkom s kutilskou parodií, hraný komiks s akčním zahradničením.

Čtěte také rozhovor s herci VRABCI V HRSTI

vrabci v hrstiAutorem scénáře mikrositkomu Vrabci v hrsti je renomovaný dramatik a scénáristaPetr Kolečko (Okresní přebor). Skutečným autorem realizace celé rekonstrukce je architekt Petr Siedlaczek. Akční dvojice komiků (Petr Borovec, Radovan Klučka) nenechá ladem žádný ohyzdný městský kout. V našem hraném komiksu sázejí květiny, kudy chodí, a květinová zátiší rostou v našich městech jako houby po dešti. Doba graffiti je dnes už dávno passé.

Nela Boudová a její akční zahradní komando splní každý týden jednu z náročných misí. „Ozbrojení“ agenti se perou s nástrahami mimořádně zpustlých zahrad a my se při tom dozvíme základy správného zahradničení. Rubrika ve stylu počítačové hry pobaví odborníka i laika.

Interiérovou designérku Gabi Klein nenechá chladnou ani ten nejodpudivější kus vysloužilého nábytku. Během několika minut vám každý týden v pořadu Vrabci v hrsti  ukáže „Jak na to“, když chceme starou věc proměnit v designový kousek.

Vrabci v hrsti - účinkující:



Diana Kobzanová - česká modelka,moderátorka rádia Frekvence 1 a do odebrání titulu také Miss České republiky roku 2001, která provází diváky celým pořadem.

Nela Boudová - ještě jako studentka debutovala v kriminálním filmu Mravenci nesou smrt. Následovaly filmy Dotyky, Muka obraznosti, Jestřábí moudrost, Začátek světa a televizní snímky Racek, Annino dítě a film Kolja. Objevila se také v mnoha seriálech, např. Bylo nás šest, Rodáci, Místo nahoře, Náměstíčko, ale i v pohádkách Jediná na světě, Čarodějné námluvy, Nevěsta s velkými nohama. Rozsáhlá je i její práce pro dabing, propůjčuje hlas např. Julii Roberts, Melanii Griffith a Jodie Foster.

Petr Siedlaczek - absolvent oboru Střední umělecké školy v Ostravě. V současné době studuje Fakultu umění a architektury na Technické univerzitě v Liberci v ateliéru Environmental design pod vedením prof. Dr. Ing. arch. Bořka Šípka. V pořadu se ujal role architekta a realizoval interiér budovaného bytu.

diana kobzanováLenka Zahradnická - česká herečka, absolventka pražské DAMU. Vedle divadla se věnuje také filmu a televizi. Z obrazovek je známá ze seriálu Světla pasáže, Ordinace v růžové zahradě nebo pořadu 3+1 s Miroslavem Donutilem. Představuje ženskou polovičku ústředního páru seriálu.

Jaromír Nosek - český herec, absolvent brněnské JAMU. Hrál například ve filmech Rebelové, Roming, Účastníci zájezdu a Román pro ženy nebo v seriálech Místo v životě, Vyprávěj, Poste restante. Představuje mužský element ústředního páru zařizujícího si byt.

Miroslav Hrabě - dosud největší filmovou příležitost tohoto českého herce a zpěváka byla role zbrojnoše Ondry v pohádce Nejkrásnější hádanka od Zdeňka Trošky. Je také častým hostem seriálů, hrál v Ordinaci v růžové zahradě.

Radovan Klučka - český herec, moderátor, absolvent pražské DAMU a provozovatel Destruktoterapie. Věnuje se především divadlu, nejčastěji
ho můžeme vidět v Divadle AHA!, kde je stálým členem. Objevil se ale také například, jako Generál Grečko ve hře Políbila Dubčeka v La Fabrice, v roli Diskokrále v A Studiu Rubín nebo Kadeta ve hře Cyrano z Bergeracu v Národním divadle.

Petr Borovec - student 4. ročníku oboru činoherní herectví na pražské DAMU. Kromě školních zkušeností má na svém kontě malou roli v Národním divadle, kde hraje Kadeta v Cyranovi z Bergeracu nebo Dvojníka v Komedii omylů na Letních shakespearovských slavnostech.

Miroslav Večerka - český herec, jehož zázemím bylo například Horácké divadlo Jihlava, režijně spolupracoval s divadelním souborem Zmatkaři v Dobroníně, působil také v Hereckém studiu Kladno. Objevil se ve filmu Kožené slunce, Citadela, Experti nebo v pohádce Zázračné meče. Nyní je stálým členem souboru Středočeského divadla Kladno a účinkuje v divadelním spolku CD 2002.

Čtěte také rozhovor s herci VRABCI V HRSTI


Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pořad nic mocSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles