Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Doktorka Kellerová: Příběhy, které chcete vidět, ale nechtěli byste je zažít

25. 08. 2016 | Televizní tipy
V pátek 26. srpna 2016 odstartuje ve 20:20 na TV Barrandov nový seriál z kriminálního prostředí v hlavních rolích s Kateřinou Brožovou, Janem Šťastným, Miroslavem Etzlerem a Markem Vašutem. Každý díl Doktorky Kellerové bude věnovaný jednomu neobyčejnému příběhu, který napsal sám život. Diváci se mohou těšit na dojemné momenty, ale i témata, z nichž běhá mráz po zádech.

Psychiatrička Lýdie Kellerová, v podání herečky Kateřiny Brožové, za sebou zanechává svou minulost a začíná zcela nový život, se kterým je spojena soukromá praxe v oboru psychiatrie a rovněž se dostává i k soudnímu znalectví. Řeší neobvyklé případy běžných lidí, které se v životě mohou stát komukoli z nás. Spolupracuje nejen s policií, ale také se soudy. Důležité je rozklíčovat, zda se jedná pouze o právní problém, nebo je v tom hlubší, psychologická podstata.

Mimo tyto případy však v jejím životě sehrávají důležitou roli i osobní vztahy. Osud ji přivede do cesty nového muže, od kterého si však Doktorka Kellerová drží jistý odstup a jejich pohled na společný vztah je v mnohém velmi odlišný. Do velmi otevřené, avšak zcela přátelské roviny se dostává rovněž se svým parťákem, který působí jako soudní znalec v oboru interny a chirurgie. V neposlední řadě sehraje v jejím novém životě jistou úlohu i její exmanžel v podání Marka Vašuta.

„Doktorka Kellerová se rozvedla, opustila původní profesní prostředí a přestěhovala se jinam. Nyní má svou novou kancelář, ordinaci, rozšířila své profesní kompetence a dostává se do úplně jiných prostředí. Potkává nové postavy, řeší nové příběhy a hledá sama sebe. Nachází v sobě úplně jiný potenciál a sílu, má vize ve vztahu k okolí i k životu, což je herecky velice zajímavé. Pro mě osobně to byla krásná zkušenost,“ prozradila o seriálu Kateřina Brožová.

Doktorka Kellerová

















Zdroj, foto: Barrandov


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
viděla jsem první příběh a byl zajímavýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek