Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokud nás víra nerozdělí 4. díl

28. 02. 2016 | Televizní tipy
Je možné žít po boku člověka, který věří něčemu jinému než vy? A jaká úskalí a obohacení takové soužití přináší? Nový dokumentární seriál o lidech, kteří dokazují, že jinakost nemusí jen rozdělovat.

S Blažkovými se ve 4. dílu pořadu Dokud nás víra nerozdělí podíváme na několik zásadních míst jejich života. Prvním bude Olomouc, kde oba vyrůstali, seznámili se a narazili na první problémy vycházející z jejich rodin a komunit, druhým bude evangelická fara v Jindřichově Hradci, kde 13 let žili, a kde Drahomíra občas tvrdě bojovala s očekáváním svého muže a evangelického společenství.

Dokud nás víra nerozdělí 4. dílRomana a její syn Vojta ze 4. dílu pořadu Dokud nás víra nerozdělí slaví narozeniny u rodičů na Moravě. Ukazuje se, že Vladimír sem z mnoha důvodů nezapadá, přičemž víra je tím nejméně zásadním. Také se vrátíme k jeho výstupu v adventistickém kostele, který nezůstal bez následků.

S Kláskovými navštívíme Kroměříž, kam po letech zavítají na Manželská setkání, akci, která jim před lety zachránila manželství.

Podíváme se také do zen-buddhistického centra ve Vrážném, kam Petr s rodinou přijíždí nejen za společnými meditacemi, ale také pomoci své komunitě s opravami centra. Čtvrtý díl dokumentárního seriálu o lidech, pro které jinakost není nepřekonatelnou překážkou soužití.

4. díl pořadu Dokud nás víra nerozdělí můžete sledovat 28. 2. 2016 od 14,05 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dokud nás víra nerozdělí 4. díl:

Dokud nás víra nerozdělí 4. díl
Dokud nás víra nerozdělí 4. díl
Dokud nás víra nerozdělí 4. díl
Dokud nás víra nerozdělí 4. díl
Dokud nás víra nerozdělí 4. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !