Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dům snů 11: Mračna, hádky a obrovský šok

25. 11. 2009 | Televizní tipy

V jedenáctém dílu unikátního soutěžního pořadu s prvky reality show Dům snů už atmosféra na stavbě pořádně zhoustne. Posledním třem párům naplno dojde, že kamarádství a srandičky definitivně nahradí tvrdý konkurenční boj.


Vždyť jde o dům s pozemkem v celkové hodnotě 13 miliónů korun a získat ho může opravdu jenom jeden! Vedoucím párem budou opět jmenováni šedí Dana s Robertem, o žaludky zbylé šestice se postará vínová Zuzana. Na stavbě čekají soutěžící dokončovací práce a začnou se stanovat mračna – skutečná i pomyslná. Kdo se nejvíc bojí o svou budoucnost?

dum-snuKterý z párů si dopřeje první romantickou večeři v domě snů? Dojde snad dech i Honzovi, který stále ještě působí jako nezničitelný dříč? A pomůže mu relaxační výlet? Konečně začne nabírat definitivní podobu i interiér, po položení podlah dorazí i první část vybavení, a s ním i další velký konflikt. Dokáže situaci zklidnit večer, plný zábavy, který si dopřeje psychicky nejvíc nahlodaný pár?

Kromě spousty práce čeká páry ještě další společný tajný výlet a na jeho konci opět překvapení. Jak dopadne poslední kontrolní den na stavbě domu snů? V závěru vyveze štáb zbylou šestici soutěžících naposledy za zábavou, tentokrát však jenom proto, aby jim připravil největší šok za celou dobu jejich pobytu na stavbě. Nejen co je čeká, ale také mnoho dalších perliček z průběhu show vysílá televize Nova ve středu 25. listopadu od 20.45 hodin.

Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dřív dávali zábavné pořady jiného typu - písničky, scénky.. Televarieté, Kouzelník, atd., dneska je to samá reality show, Vyvolení, Hledá se máma, pak Máma a táta, Talent, StarDance, úpravy bytu ....je toho moc a čeho je moc, toho je příliš...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já bych na to neměla nervy.Ani jako soutěžící a ani jako vyřazený soutěžící postavený do role porotce.V člověku se musí prát emoce a určitě i antipatie a v neposlední řadě i závist,že já jsem vypadl už dříve.Asi bych nechala rozhodnout o pořadí diváky.Sama si neumím bydlení v tak drahém domě ani představit.Zajímalo by mně jaké budou provozní náklady.Aby vítěz na financování domu do budoucna vůbec měl.Raději bych jako výhru brala peníze.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles