Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dům snů – nová reality show už má své lidi

13. 04. 2009 | Televizní tipy
Natáčení nové reality show televize Nova Dům snů už má své protagonisty. O unikátní ekologický dům v hodnotě 10 miliónů se utká 10 párů.

O nové bydlení za 10 miliónů korun bude bojovat v reality show televize Nova Dům snů deset párů. Protagonisté projektu Dům snů se sešli poprvé v sobotu 28. března 2009 na Barrandově, kde také proběhla první vášnivá debata nad půdorysem domu.

Finalisté reality show Dům snů budou během čtyř měsíců pod dohledem odborníků stavět ekologicky úspornou dřevostavbu, při jejíž realizaci budou použity u nás zatím ještě nikdy nevyužité technologie. Základní projekt je dílem renomovaného architekta Josefa Smoly. Na detailech se však budou muset soutěžící reality show Dům snů dohodnout.

Dům snů - nová reality show už má své lidiJiž zhruba za měsíc se soutěžící show Dům snů sejdou znovu, tentokrát „v plné polní“, aby se společně pustili do díla. Pro stavbu byl zajištěn velmi lukrativní pozemek na východním okraji Prahy. Páry tu prožijí na stavbě Domu snů až čtyři měsíce života.

Kamery je nebudou sledovat všude, dopřáno jim bude i malé soukromí. Pracovat však budou společně. Postupně budou vyřazovány, dílem mezi sebou či na základě rozhodnutí televizních diváků. O vítězi reality Dům snů se rozhodne v přímém přenosu ve velké televizní show. Vítězný pár nové show Dům snů získá dům společně a také v něm bude muset spolu žít.

Čtěte také:
O dům snů bojuje 10 párů, získá ho jen jeden
Soutěžní páry nové reality show Dům snů

Zdroj: TV NOVA

Notburga
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky jim to moc přejuSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vyhráli ti,kterým jsem to moc přála.3 krát HURÁSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
vyhráli ti,kterým jsem to moc přála.3 krát HURÁSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to vypukne,Smajlík,,už se moc těším,hrála jsem divác.soutěž o pozemek.bohužel muj typ byl 896kamínku takže mě od pomyslného boje o něj dělilo pouhých 31kamínku
vyhrají to modří-jsem si tím jistá-a přeji jim to ...
pro šedé to bude možná ponaučení že by své chování v životě k lidem měli kapánek změnit..
Obrázek uživatelky
profil
Já to taky přeji modrým,na nic si nehráli a nikoho nepomlouvali jako šedí.Tak hlavně posílejte hlasy ať nejsme zítra zklamaní.A pak,nejsem škodolibá,ale chtěla bych vidět,jak šedejm spadne brada a budou plakat,protože se hnusně šklebili,když Lucka brečela.Každý máme v sobě emoce,někdo víc a někdo míň a že lucka jim dala průchod,tak dala ,ale nebudu še šklebit,protože příště mohu vypadnout já.Tak doufám,že nebudu naštvaná-hlasujte pro modrý.(neznám je ,ale jsou mi milejší než šedí.)
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles