Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů

16. 09. 2010 | Cesty domů

Již v sobotu v hlavním vysílacím čase pozve Televize PRIMA diváky na první setkání s hrdiny nového původního výpravného televizního seriálu Cesty domů. Po prvním sobotním seznámení se diváci mohou vydávat na Cesty domů pravidelně vždy každé úterý a čtvrtek od 20.00 hodin.

 

Nová moderní rodinná sága Cesty domů Televize PRIMA z pera autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt, které panuje mezi dvěma muži již důstojného věku. Kořeny jejich nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď…

Cesty domů budou hledat rodiny Bernátů a Kosíků, dvou známých hradišťských lékařů, které má znovu spojit závěť matky Rudolfa Bernáta. Jejím posledním přáním bylo usmíření obou rodin. Jenže podmínka je téměř nesplnitelná: MUDr. Petr Kosík (Ladislav Potměšil)
a MUDr. Rudolf Bernát (Alois Švehlík) spolu mají začít ordinovat. Oni dva? To dřív zamrzne peklo…

Na cestu domů se v počátku příběhu vydává také hlavní hrdinka seriálu Soňa Mašková (Pavla Vitázková), nejstarší Rudolfova dcera. Po dlouhé krizi opouští talentovaná mladá lékařka svého manžela, kriminalistu Jana Maška (Miroslav Etzler), otce jejich dvou malých synů. Najde Soňa potřebný klid u svých rodičů a sourozenců? Vrátí se ke své dávné lásce Romanovi Hamzíkovi (Jan Dolanský)? Její manžel Honza se však nevzdává. Souboj dvou sympatických mužů o Soninu lásku, z nichž jeden je na dně a druhý na výsluní její přízně, bude nemilosrdný.

 

Režisér Jiří Adamec seriál Cesty domů natáčí v ateliéru v pražských Vysočanech, kde hlavní architekt Jan Vlasák navrhl interiéry na celkové ploše 1650 m2. Najdeme zde interiér vily Bernátových, bytu Kosíkových, nemocniční pokoje, ambulance v Domě Na Návrší, hospodu U Bety a další prostory. Velkou část natáčení tvoří i exteriéry, které diváky zavedou na jeden ze strahovských stadionů, do Střešovic, na vltavské nábřeží a na mnohá další místa.

 

Jednu z hlavních ženských postav seriálu Cesty domů – Soňu – svěřil režisér Jiří Adamec brněnské herečce Pavle Vitázkové. V seriálu Cesty domů ji čeká mnoho zvratů. Prochází krizí s manželem Honzou, bojuje za svou novou lásku. Pokouší se také zavděčit otci a přesvědčit ho, že i ona je výborný kardiochirurg, byť je „jen“ jeho dcera. „Soňa je osou celého příběhu a vztah k ní bude zásadní pro vztah diváků k celému seriálu,“ říká o postavě režisér Jiří Adamec.

 

"Cesty domů nikoho nenechají lhostejným. Cesty domů se dotýkají srdcí. Tak také bude své velké příběhy vyprávět náš nový stejnojmenný seriál. Chystají jej ti nejlepší tvůrci v tomto žánru. Patří jim můj dík a našemu dílu přeji u diváků úspěch," dodává Šárka Baborovská, šéfproducentka vlastní tvorby a vývoje nových formátů Televize Prima.

Dívejte se na úvodní díl seriálu Cesty domů
v sobotu 18. září ve 20.00 na Primě

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů:

Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů
Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů
Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů
Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů
Exkluzivní premiérové vysílání úvodního dílu nového seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !