Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Bilancování

16. 04. 2011 | Televizní tipy
Čas je dobrý lékař, ale i rádce. Dámy odjedou z farem a mají předepsanou čtrnáctidenní karanténu od svých farmářů. Na Vysočině to nevadí, protože se rozcházejí tři dobří přátelé, kteří se někdy uvidí, láska mezi Břéťou a jeho ženami prostě nezazvonila.

Těsně před odjezdem Jany a Gábiny se Petr Bušák bude muset rozhodnout pro jednu z nich. Jednu by prý volil srdcem a tu druhou rozumem. Jak se rozhodne a komu se bude nejvíc stýskat? Náročná volba, bilancování o samotě  a jeden šokující zvrat na vás čekají v pondělí 18. dubna ve 21.20 na Primě.

Petr Hájek a Adriana

Adriana hledala partnera pro život a má pocit, že ho v Petrovi Hájkovi našla. Ze souboje s Johanou vychází jako vítězka, pár šrámů si ale odnáší. Teď je ráda, že se nesbalila  a neutekla, když zjistila, jak se věci mají. A Petr? Mrzí ho, co se stalo, ví, že si musí Adrianu zasloužit a dokázat jí, že zvolila dobře. Obdivuje, že ustála nejen historii se soupeřkou, ale  i překvapivou návštěvu jeho bývalé ženy. Adriana chce po odjezdu trošku zbrzdit.   Petr Bušák: Jana, nebo Gábina?
Nervózní Petr sbírá jablka v sadu a brzy bude dávat košem jedné ze dvou dam. Nejraději by si je snad nechal obě: Janu na práci a Gábinu na mazlení. Jana se na jeho usedlost hodí víc, ale Gábina je jeho srdci bližší. Jak dopadne jeho soud?

 Vlasta Kadeřábek a Lenka

Lence se do Olomouce nechtělo a Vlasta ji domů nechtěl pustit. „Život na horách je tvrdý, ale může být i krásný,“ naposledy konstatoval Vlasta, leskly se mu oči dojetím a držel Lenku za ruku.

Patrik Čangel a Lenka

Přestože váhavý Patrik svoje ženy propustil, milovnice šťastných konců Laďka mu dala poslední příležitost. Hlavně mu ji ale při loučení nabídla Lenka, která si myslí, že bez Lídy  a o samotě by možná našli s Patrikem společnou řeč. Kdyby to však zůstalo na upracovaném skláři, tak by asi čekala uherský rok. Je třeba zvolit razantnější postup!


Břetislav Sucharda: Lenka a Oldřiška

Na zámecké jízdárně je farmářovi i jeho dvěma nápadnicím už nějakou dobu jasno, že láska jim na Vysočině nevykvetla. Smutek zde ale nečekejte. Po společně stráveném týdnu se rozcházejí přátelé, kteří si slibují, že se jistě ještě někdy uvidí.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Hrozně se dnes teším Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles