Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Našel už farmář ženu?

30. 04. 2011 | Televizní tipy
Oba Petrové jsou snad už zadaní. Farmář Hájek si ženu našel a žena si našla farmáře Bušáka. Navážou uprostřed společného víkendu perspektivní vztah i sklář Patrik s Lenkou? Vše nasvědčuje tomu, že by to mohlo klapnout. Petr Hájek, frustrovaný městem, pookřeje na jazzu, kam ho vytáhne Adriana.

Jana i víno stimulují Petra Bušáka, moravská „děvčica“ se diplomaticky snaží zlomit farmářův ostych, otupit hroty jeho obranného vtipkování a nastolit intimní atmosféru. Sklářova láska určitě prochází žaludkem, utáhne Lenka masožravce Patrika na dobrý mok a rustikální hostinu konzumovanou rukama? V Adrianině bytě, v apartmánu na vinici i ve středověké komnatě je už rozestláno.

Jak dopadne romantická noc, uvidíte v pondělí 2. května ve 21.20 na Primě.

Petr Hájek a Adriana: Jazz na Staré pekárně

Petr je šťastný s Adrianou, ale nešťastný v Brně. Jeho milá ho proto vezme na koncert
do svého oblíbeného klubu a spokojeně konstatuje, že mají stejný hudební vkus. Po Petrově historicky první jízdě „šalinou“ se snese noc, při níž zamilovaný páreček nepotřebuje svědky. Nedělní procházka Petrův stres z velkoměsta a moderní architektury jen zesílí. Adriana jej raději vytáhne na „Špilas“, odkud je krásný výhled. Unese ji její princ – ve městě momentálně bez koně, zato s celým stádem pod kapotou – rovnou do samoty Novohradských hor?

Petr Bušák a Jana: In vino veritas

Návštěva moravského sklípku a debata u vína slibně pokračují a dojde i na zásadní věci: svatbu, děti a společný život. Pro pokračování křehké známosti je ale nejdůležitější, jak dopadne první společná noc. Jana chce Petra poznat intimně, o každou pusu aby si ale říkala. Jak tohle dopadne? Neděle pokračuje výletem ke kapličce, kde si pár přeje, aby jim láska vyšla. Bude Petr ochotný ke kompromisům? A bude Jana velkorysá?

Patrik Čangel a Lenka: Středověké hodování i moderní čtyřkolka

Při stylové středověké večeři řeč ubíhá, jak ubývá pivo v žejdlících. Patrik se Lence svěří, že ženám tak úplně nerozumí a někdy se chová jako slon v porcelánu. Možná je sklář mužem činu – dveře ložnice zavře před kamerami na závoru. Ráno je plný vtípků, ale Lenka mu připraví ještě jedno překvapení. Dvojici čeká návrat ze středověku do žhavé současnosti v podobě terénní jízdy na čtyřkolce. Předvede se Lenka jako žena do nepohody a aktivní parťačka? A co Patrik vlastně chce?


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka