Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu – Rozhodnou společné aktivity

18. 03. 2012 | Televizní tipy
Pět farmářů si na základě letmého setkání vybralo celkem dvacet žen a konečně si jich mohou trochu užít. Stráví spolu celý den, na jehož konci se musejí definitivně rozhodnout, které tři ženy pojedou s každým z nich na farmu.

Slunečnici dají farmáři té ženě, která v pořadu Farmář hledá ženu definitivně končí a na farmu za nimi nepřijede. Budou mít farmáři šťastnou ruku a vyberou si ty pravé? Nebo jim to ženy usnadní? Osamělým farmářům bude při hledání lásky opět pomáhat moderátorka Laďka Něrgešová.

A co vlastně Honza, Standa, Michal, Jiří a Jeníček se svými favoritkami dělali? Jak strávili krásný slunečný letní den uprostřed Prahy v prostředí, které je na Farmář hledá ženu – Rozhodnou společné aktivityhony vzdálené každodenní dřině na farmě – ve wellness centru, v luxusní rybí restauraci, na bowlingu, na lodičkách nebo v keramické dílně? To uvidíte v dalším pokračování pořadu Farmář hledá ženu v pondělí 19. 3.

Honza (47) si v penzionu vybral Lenku, Olí, Dáju a Janu, která je stejně mladá jako jeho dcera. S Lenkou si umí představit i delší vážnější vztah. Olí je jeho favoritka od začátku, je přirozená, voní mu, v keramické dílně padla i vášnivá pusa. Dája a Honza se rádi navzájem dotýkají, je tam ohromný sexuální náboj; pokud si pamatujete milostnou scénu u hrnčířského kruhu z filmu Duch, uvidíte ji znovu. A mladá Lvice Jana? Tam to prý prostě jiskří. Která z žen nakonec dostane květinou?

Standa (59) půjde s Lenkou, Martou, Katarínou a Jiřinou na ústřice do luxusní restaurace, protože tam prý mají nejlepší uzené makrely široko daleko. Ryby má rád a takovéhle hody chtěl už dávno zažít. Není sám, i když Katarína by prý šla raději na segedínský guláš. Příjemné odpoledne uteče jako voda. Standa zjistí, že Marta má z koní respekt, zato Katarína by ráda pekla koláče pro děti a udělala se konečně pro sebe, Lenka koně sama chová a Standa by jí klidně přenechal i ty svoje. Rozhodovat se, které ženě dá slunečnici, nakonec nemusí. Jedna z favoritek ho předejde a odpíská to sama. Na Standův ranč nepřijede…

Michal (19) jde se svými děvčaty na bowling. Nejde ani tak o hru, jako o vzájemné sympatie. Která tenhle zápas určitě nevyhraje – Aneta, Veronika, Farmář hledá ženu - Rozhodnou společné aktivityLucka nebo Martina? Míša si myslí, že aspoň jedna slečna slibuje šanci na lásku. Líbí se mu dívky živé, s názorem, nápady, sebevědomím a plány. Kamarádské a hovorné. Jedna mu ale taková nepřipadá. A je to jedna z mála dívek, které rozpláče, když dostanou od muže kytku…

Jiří (41) se s ženami projede po Vltavě na šlapadlech. Uprostřed řeky najde klid na důležité otázky ohledně víry, počtu dětí a vztahu k majetku. Jak si v jeho očích povedou Hanka, Ivana, Martina a Simona? Martina nechce víc než dvě děti a je prý moc hodná. Jiří chce ale tři, což by nevadilo Simoně, která má smysl pro humor a údajně ani nelpí na hmotných statcích. Ivana Honzovi připadá jako kamarádka do nepohody, ale dlouhovlasá Hanka odpovídá na jeho vkus poněkud tajemně, mlhavě, možná si i vymýšlí. Koho si nakonec vezme k sobě domů?

Jeník (35) se může cítit jako paša. Obklopen ženami a péčí ve wellness centru absolvuje se svými favoritkami bazén, masáže a dost intimní rozhovory. Co si myslí Johana, Štěpánka, Martina a Jana o sexu na jednu noc? Mají radši delší předehru, nebo jdou rovnou na věc? Jeník hodně řeší temperament partnerek, zrzavá Štěpánka se mu zdá až moc pohodová, Jana dominantní a fotogenická, Martina získala body navíc, protože ji živí počítač a umí internetové stránky. A blonďatá Johanka? Ta prý musí oslovit každého muže… Tak která nakonec vypadne z kola ven a nepodívá se na jeho jihočeský statek?

Příště uvidíte: Na farmách dnes panuje nervozita. Farmáři tu očekávají příjezd žen, které si v minulém díle na své farmy pozvali. Je ale jisté, že skutečně všechny přijedou? A jak budou ženy snášet nové prostředí? Budou mít kde všechny spát? A které ženy by se hned raději sebraly a odjely domů? Zamiluje se někdo už první den?

Další díl reality show Farmář hledá ženu uvidíte v pondělí 19. března ve 21.20 na Prima family!



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ta blondýna na fotce(jak jsou na schodech,tak ta nahoře)spáchala sebevraždu
Obrázek uživatelky
profil
taky nejsem v obraze....
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkAno to bude.Byla jsem s toho v šoku :( smutne to je:(
Obrázek uživatelky
profil
Tomu nějak nerozumím, asi nejsem v obraze Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
bude to smutné dívání, na ženu, která už není mezi námi.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles