Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - Společný víkend

5. 05. 2012 | Televizní tipy
Nastává slavný den. Svátek, kdy zůstane práce na chvíli stát a farmáři se hodí do gala, protože plánují společný víkend se svou vyvolenou. Jako malé dítě se těší Jiří na svou Simonu, kterou pozná v jejím domácím prostředí. Také se seznámí s jejími dcerami, které už čekají na nádraží. Prý bude cestou počítat pražce, aby mu jízda po kolejích pěkně ubíhala.

Dojde při první společné noci k většímu sblížení? Indián Honza se blíží k Lenčinu domku sebevědomým krokem. Ti dva už mají společnou noc za sebou, teď si mohou užívat víru velkoměsta. Lenčin domek a Honzův ranč se liší jako porcelánová panenka a cínový vojáček, přesto se Honza u Lenky cítí jako doma. Jak mu bude v obleku a v luxusním hotelu uprostřed staré Prahy? V romantickém hotelu prožijí noc i Jeníček a Martina, kteří to spolu myslí vážně.

Farmář hledá ženu - Společný víkendPlánují společnou budoucnost, řeší bydlení, výchovu dětí, možná i dalšího potomka. Bude pro oba kouzelný víkend s večeří a bublinkami ve vaně i ve skleničce dalším impulzem k perspektivní životní změně? I Standa přijel za svou milou a zlobivou Kačenkou. Na hlavě stetson a v nitru trochu obav a trémy, jak ho nevyzpytatelná Katarína přivítá. Bude vzdorovat, nebo se oddá svému farmáři, i když se kvůli ní neoholil? Standa doufá, že až se ten blonďatý slovenský živel zklidní, ukáže své dobré srdce a otevře náruč.

A co benjamínek Míša, kterému dala Aneta definitivně košem? Zůstane sám? Kdepak, Michal je jedno velké překvapení. Zkontaktoval „indiánovu” Janu, která se mu líbila od začátku, a tmavovlasá Lvice už míří na jeho farmu. Bude z toho láska? Zda z tohoto mráčku zaprší, uvidíte v pondělí 7. května ve 21.20 na Prima family. V předposlední epizodě pořadu Farmář hledá ženu sledujte, kam dospěly vztahy našich farmářů, kteří by měli dnes večer sklidit, co zaseli... Jdeme do finále!

Honza a Lenka nevěří svým očím, do jak nádherného prostředí se přenesli. Lenka dokonce zvažuje, že zruší plánované divadelní představení a budou si s Honzou jen užívat luxusního apartmá. Z Honzy se jako mávnutím kouzelného proutku stane velkoměstský švihák a zamíří s elegantní Lenkou na vybranou večeři. Cítí se uvolněně, prostě báječně...
Jirka je u Simony opravdu jako v Jiříkově vidění, když po srdečném uvítání na nádraží v její útulné kuchyni poprvé v životě spatří fungovat toustovač a ochutná tousty. Po dvaceti letech půjde do kina, do multiplexu pro páry, což si i Simona užívá jako mladá holka. Všechno je poprvé... I první společná noc vedle Simony. Jaká bude?

Jeníček
jako vždy na tváři lehký smích, Martina je tolerantní klidná síla, ti dva jsou snad pro sebe stvořeni. Alespoň to tak vypadá, když se společně baví a plánují budoucnost. Potvrdí to definitivně první společná noc, až za sebou zavřou dveře svého hotelového apartmá? Jaké bude první společné ráno sympatického páru?

Standa dostane od Kataríny hned kapky, takhle si to uvítání u ní doma asi nepředstavoval. Mluví o kamarádství, přátelství a čase, který potřebuje. Jak asi dopadne romantická noc v hotelu se srdíčky? Bude vůbec nějaká? Nechte se překvapit, protože jasno v tom zatím nemá ani vrtkavá Katarína...
Michal ze svého běžného života nevybočí, zůstane na farmě, ale s Janou! Jak novou adeptku přijmou Míšovi rodiče? Jak si padnou s Michalem do oka? A jak se mladá brunetka postaví k práci? A kde bude spát? To vše a ještě mnohem víc uvidíte v dalším dílu své oblíbené reality show.

Uvidíte příště: Máme za sebou žně, teď přijdou dožínky, i když už dávno zafoukalo ze strnišť. Po několika měsících od romantického víkendu je čas na zhodnocení navázaných vztahů a na bilanci účasti v pořadu. Jak se farmářům daří? Kdo pokračuje ve vztahu se svou favoritkou? Jaká je frekvence vzájemných návštěv? Kde to nevyšlo a proč? Jak se na sebe farmáři a jejich ženy dívají dnes? Sledujte závěrečný díl pořadu Farmář hledá ženu!

Zdroj:Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !