Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - V hlavní roli kůň

6. 04. 2012 | Televizní tipy
Minule jsme zjistili, že podobná situace, jaká se odehrála v první řadě pořadu s Petrem a Johankou, se tak trochu v bleděmodrém opakuje s Michalem a Luckou. I oni dva se již intimně sblížili ještě před jejím příchodem na farmu, to ale z Lucky Michalovu favoritku neudělalo, naopak. Pojede domů a Michal si to musí pěkně vyžehlit u Anety, kterou zklamal.

U oběda se bojuje o srdce Jiřího. Po dnu stráveném se Simonou, kdy vařila Ivana, se nyní v kuchyni otáčí Simona, Ivana jde s Jiřím na pole. Ale její včerejší čočková polévka se už na stole neobjeví, o to se soutěživá Simona postará.
Farmář hledá ženu - V hlavní roli kůňNa Honzově ranči se dějí věci. Nejenže Dája trpí se zlomenými žebry, ženy ke všemu ještě musejí spolknout dodatečný příjezd Lenky. To je nepotěší, zvlášť když Honza neskrývá svoji radost. Jinak se ale všichni točí kolem koní a Indián Jan při práci uděluje rozkazy spíš jako generál Custer.

A kůň bude v hlavní roli i na Standově a Jeníčkově farmě. Standa by si moc přál, aby si jeho ženy osedlaly koně, ty se ale bojí. Ovšem amazonka Katarína umí překvapit! Rázná a zbrklá Johanka se vůbec nebojí, ale měla by. Kdo může za její pád? Nervózní kůň, novodobá Johanka z Arku nebo Jeníček?

Nenechte si ujít překvapivé zvraty a navazování partnerských vztahů v reálných kulisách života na farmách, uprostřed čisté přírody a tvrdé práce.

Na ranči se nevstává lehce, a proto někteří farmáři musejí ženy z postelí doslova vytáhnout. Agresivní probuzení praktikuje Standa, který má pro své ženy ještě další adrenalinový zážitek. Chce, aby se podívaly na svět z koňského hřbetu. Zatím se ale zdá, že s tím nepochodí. Jenže žárlivost umí pěkně motivovat, jak uvidíte. Standa si vyjde na nákup s Martou, kterou kvůli ustavičným půtkám s Katarínou zanedbával. Katarína ale nesnese, když nemá věci pod kontrolou, a udělá vše pro to, aby se zase dostala do středu Standova zájmu. Podaří se jí to?

Farmář hledá ženu - V hlavní roli kůňJiří dnes spravedlivě dává šanci Ivaně, a proto Simona zůstává v kuchyni. Jak obstojí Ivana při práci na poli? Imponuje jí muž, kterého by musela spíš vést? Simona uvaří svoji specialitu a u oběda opět převezme iniciativu. Pak si všichni vyjdou do kostela na mši. Najde Jiří odpověď na otázku, jak žádné neublížit? Jenže férovost ve válce a v lásce moc neplatí – a Simona to ví. Když zjistí, že by měla být první ženou, které dá Jirka milenecký polibek, nechce si tuto exkluzivitu nechat ujít, natož ji přenechat soupeřce!

Na Honzově farmě čekají veterinářku, která má přijet ošetřit koně, místo ní ale napřed dorazí s velkým kufrem Lenka, která si to nakonec rozmyslela. A Honza je moc rád. Takže všechno začíná znovu, čtveřici čeká první společný večer. Komu se bude Honza nejvíc věnovat? A jak se bude chovat ke svým dámám při práci? Jako partner, kamarád nebo přísný šéf? Najde ohledy pro pacientku Dáju nebo bude mít milá slovíčka jen pro Lenku?

Smutné ráno čeká na Michalově farmě Lucku. Už má zabaleno a jen čeká, až ji Michal odveze na nádraží. Pročistí se tím vzájemné poměry a bude to první krok k odpuštění? Michal se vrací s květinami, ale odpuštěno zatím nemá. Práce ale nepočká, vztahy musejí stranou a život na statku se vrací do starých kolejí. Snad dívčí srdce rozněžní aspoň roztomilé telátko.

Farmář hledá ženu - V hlavní roli kůňNa Jeníčkově farmě dostala Johana chuť si zajezdit na koni. Její jízda měla překotný průběh s tvrdým dopadem. Na Strakonicku se rozpršelo, a tak přijdou k duhu ping pong a stolní hry. Člověče, nezlob se! také může odhalit něco z lidského charakteru, hry jsou vhodným prostředkem k vzájemnému škádlení a oťukávání. U Beranů ještě zdaleka není rozhodnuto, i když Jendova pohoda prý není nic pro Johanu, která má ráda vzruch, ačkoli dnes si ho užila poměrně dost…

Na některých farmách ještě zdaleka není rozhodnuto, na jiných se už farmáři jeho favoritka pomalu zjevuje. Ale je to definitivní – a vzájemné? Ještě zbývá dost času to změnit, vždyť napínavý příběh pokračuje…

Příště uvidíte: Třetí den na farmě se začne lámat chléb. Muži, kteří mají u sebe ještě tři ženy, musí jednu poslat pryč. To se Jirky netýká, stejně ho ale jedna z žen opustí… A co Honza? Pojede domů některá z jeho blondýn nebo bruneta Lenka? Dozvíme se to na hradě, na vrcholu Kunětické hory. Nejtěžší to asi bude mít váhavec Jeníček. Ještě než se definitivně rozhodne, plánuje si s děvčaty pořádně popovídat…

Další díl reality show Farmář hledá ženu uvidíte v pondělí 9. dubna ve 21.20 večer na Prima family!



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kůň by se mně líbilSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles