Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Místa

27. 05. 2016 | Televizní tipy
Napínavý příběh Místa o lásce, zradě a pomstě v temné atmosféře devadesátých let na severu Čech. Televizní premiéra koprodukčního snímku ČT. Ve filmu Místa hrají: V. Polívka, J. Cina, J. Matoušková, J. Štrébl, R. Nebřenský, I. Romancím, L. V. Kolimečkov, J. Gogol a další. Scénář O. Štindl. Kamera J. Kačer. Režie R. Špaček.

Místa jsou posledním projektem tvůrců nejlepšího filmu roku 2010 Pouta. Děj se odehrává v 90. letech na malém městě na severu Čech, kde nelze dělat nic, ale zároveň i tak trochu všechno. Film MístaDvěma devatenáctiletým klukům Adamovi (Vladimír Polívka) a Markovi (Jan Cina) je jejich rodiště těsné, zároveň ale moc nevědí, co si se svými životy počít.

V tu chvíli do jejich světa vstupuje ve filmu Místa dcera místního prominenta Anna (Johana Matoušková) a vnáší do něj tajemství, napětí a touhu.

Zdánlivě nudné a usedlé město před nimi začíná odhalovat temné spodní proudy.

Annin otec má navíc k dceři velmi ochranitelský vztah, a když se trojice zaplete do konfliktu ústícího v krvavou rvačku, usoudí, že přátelství jeho dcery s Adamem a Markem může být nebezpečné... Napínavý příběh o lásce, zradě a pomstě.

Film Místa můžete sledovat 27. 5. 2016 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !