Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Stále spolu 24. 11. 2015

24. 11. 2015 | Televizní tipy
Dokument Stále spolu vypráví příběh Petra, který se jako vystudovaný vysokoškolák rozhodl se svou ženou a jejich devíti dětmi žít v maringotce, kde nemají tekoucí vodu, koupelnu ani záchod. Jejich pojetí alternativního života je podle režisérky Evy Tomanové dotaženo ad absurdum.

Petr a Simona spolu žijí dvacet pět let. Mají devět dětí, se kterými bydlí v maringotkách na šumavské louce – bez televize, počítače a tekoucí vody. Autoritativní Petr sám sebe nazývá „profesionálním otcem."

Film Stále spolu 24. 11. 2015Potomky vede ke svobodě a souznění s přírodou a zároveň se je snaží chránit před škodlivým vlivem konzumní společnosti. Do školy chodí děti jen na přezkoušení – vysokoškolsky vzdělaní rodiče je učí doma.

Rodinná soudržnost, která v dnešním západním světě už prakticky nemá obdoby, působí na první pohled idylicky. Při bližším pozorování však začínají vyvstávat pochybnosti. Film Stále spolu zkoumá, jaká je cena za svobodný život stranou společnosti, a ptá se: Existuje recept na ideální rodinu?

Film Stále spolu můžete sledovat 24. 11. 2015 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Stále spolu 24. 11. 2015:

Film Stále spolu 24. 11. 2015
Film Stále spolu 24. 11. 2015
Film Stále spolu 24. 11. 2015
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu se mi to zdá divné.Nějak jsem nepochopila z čeho tak početná rodina žije.Snad z dávek od sociálky?Nepřipadalo mi,že by se měli špatně.Karavanem na dovolenou,benzín není zrovna levný.Že by měli málo a nekvalitní oblečení,to jsem také nezaznamenala.Ani jídlo mi nepřipadalo chudé.
Myslím,že běžný divák se nad tím vším musel nevěřícně pozastavit.
Obrázek uživatelky
profil
No, nevím, jestli je to ideální pro děti, brala bych to jako idylku třeba přes léto. Děti se přece budou muset zařadit do společnosti a tohle jim to nijak neusnadňuje. Kromě toho ten, kdo dnes třeba jen trochu vybočuje z řady, tak je jako černá ovce a hlavně u dětí sklízí ústrky a posměch. Jak se takovéhle děti vyrovnají s různými nástrahami, před kterými je teď rodiče chrání?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles