Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015

4. 04. 2015 | Televizní tipy
Nový pořad sourozenců Gondíkových, který vás určitě zaujme. Rodinná firma Gondíci, s. r. o., a Adéla a Dalibor jako její manažeři chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. Pomáhat jim v tom budou odborníci z nejrůznějších oborů. Můžete se těšit na reportáže o kutilství, zahradničení, ze světa designu, bydlení či zdravého životního stylu. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni.

Gondíci, s. r. o. – 4.4. 2015:


První tematický speciál v pořadu Gondíci se bude věnovat Velikonocům. Adéla s Daliborem opustí svoji vilu a vyrazí se podívat do malebné obce Stanovice na Moravě. Zdejší malebná krajina a nádherná náves s opravenými domky nabídne zajímavé náměty pro reportáže.

Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015Jak lze vyrobit krásnou dřevěnou pumpu, prozradí sourozencům místní odborník. Na statku se zas sourozenci podívají, jak úspěšně lze rekonstruovat historické stavení.

Už v minulém díle Gondíků s. r. o. florista ukazoval, jak si jednoduše připravit dekorace na Velikonoce. Tentokrát se ale zaměříme na živé květiny a připravíme si velikonoční truhlíky.

V reportáži o biovejcích prozradí Adéle kuchař s michelinskou hvězdou, jak si může doma připravit sázená vejce po myslivecku. A rubrika FRESH nabídne svěží ochutnávku sýrů. Jak se naučit jezdit na kole? Jak se připravit na terénu?

To Daliborovi prozradí ostřílený matador a mnohonásobný mistr světa, Evropy i ČR v biketrialu Josef Dressler. Návod na přípravu plůtku z vrbiček či radu, jak z nich lze připravit loubí, se Adéla dozví při návštěvě vrboviště. Zkušená sklářská výtvarnice předvede práci se sklem a to, jak lze pracovat i v domácích podmínkách mimo výheň pomocí plynového hořáku.  

Magazín Gondíci, s. r. o., pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory, sledujte v sobotu 4.4. 2015 odpoledne na Primě!

Další díl magazínu Gondíci, s. r. o.
můžete sledovat v sobotu 4.4. 2015 od 16:25 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015:

Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
Gondíci s. r. o. - 4.4. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka