Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017

9. 10. 2017 | Televizní tipy
Hledá se táta a máma, seznamovací show, kterou napsal sám život, začíná. Lásku tentokrát budou hledat křehká maminka Petra a dva tátové – nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef. Na všechny tři nejdříve čeká výběr vhodného protějšku, a pak hlavně první osobní setkání.

Petra se svým nápadníkům svěří s životním traumatem, Josef marně vyhlíží dvě dámy, a René je naopak posledními dvěma nápadnicemi, které už svým příjezdem způsobí pěkný rozruch, docela zaskočen. Uvidíte už v pondělí 9. října ve 21.30 na Primě.

Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017Cesta Josefa, Reného a Petry za vysněným protějškem začíná nelehkým úkolem. Jak z mnoha, po seznámení dychtivých nápadníků či nápadnic, vybrat hrstku, kterou pozvou k prvnímu osobnímu setkání? Každý z nich nakonec i za pomoci dětí pozve na rande osmičku vybraných. A aby to bylo co nejpříjemnější, zvolí místa velmi romantická. Petra pozve „své“ muže do lednicko-valtického areálu na jižní Moravě, Josef vezme dámy do kempu u Karlštejna a René do jižních Čech, na golfové hřiště. 

Už první dva seznamovací dny se ponesou ve znamení velkých překvapení. Nejvíce vybíravá je Petra, která se chtěla rovnou při výběru jednoho nápadníka zbavit. Roman ji totiž kontaktoval ještě před natáčením přes sociální síť, a jí se to nelíbilo. Nakonec ho ale přece jen na první schůzku pozve, i když mu dává najevo, že moc šancí u ní nemá. Je připravená svěřit se svým nápadníkům s tíživým životním traumatem? Přijmou muži informaci, že otec jejich obou dětí jí najednou oznámil, že se necítí dobře ve svém těle a ještě za jejich společného bydlení začal podstupovat změnu pohlaví?

U nesmělého tatínka Reného pěkný rozruch způsobí fotomodelky Silvie s Anastázií. Dámy jsou to tak trochu divoké, na první setkání dorazí se zpožděním a ve velkém stylu – limuzínou a v dobré náladě. Mezi ostatními soupeřkami samozřejmě udělají nejen svým oděvem a vysokými podpatky pěkné pozdvižení. Jak na to bude táta dvou dětí reagovat? René hledá ženu, která stojí oběma nohama na zemi, je hlavně upřímná, veselá a může s ní mluvit. Mohla by jí být právě jedna ze dvou fotomodelek?

Tatínek Josef je zase zklamaný, že dvě nápadnice, na které se hodně těšil, nedorazily. Dvě kamarádky z Brna o sobě nedaly vědět. Josef na ně ale brzy zapomene, ostatní dámy jsou totiž připravené o něj bojovat a nevynechají příležitost, aby jej zaujaly. Nejvíce bojovná mezi nimi je Silvia. Ta rovnou všechny soupeřky vyzve k tomu, aby si raději zabalily a vrátily se domů, Josefa si prostě chce urvat pro sebe. Jako zásadový muž se ale on snaží svou pozornost dělit rovnoměrně. A protože chce partnerku, která se nebude bát třeba spát ve stanu, jsou hned první noc dámy této výzvě vystavené. Přijmou ji?

Sledujte první díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí od 9.10. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017:

Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017
Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017
Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017
Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017
Hledá se táta a máma - 1. díl - 9.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !