Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 20.11. 2017

20. 11. 2017 | Televizní tipy
Svobodná maminka Petra, nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef si už všichni nastěhovali své potenciální protějšky domů, aby zjistili, jak by jim to fungovalo ve společné domácnosti. Reného nápadnice jsou zděšené z nepořádku v domě, u Josefa stále teče jen studená voda, opravit bojler se snaží zatím marně, a v Brně u Petry konflikt vyvolá obyčejné malování koupelny. Uvidíte už v pondělí 20. listopadu ve 21.30 na Primě.

Hledá se táta a máma – 20.11. 2017:


U Reného se ubytovaly tři nápadnice, a vůbec se jim tam nelíbí. Jeho domek je malý a skromný, hlavně ale plný nepořádku. Dámy v něm marně hledají místo, kde by hlavu složily. Mirka by se nejraději otočila a odjela pryč. Nakonec nezbývá, než se společně pustit do úklidu, aby se v domku dalo přenocovat v přijatelnějších podmínkách. A že to nebude lehký úkol, je jasné hned. Uklízecí četa narazí i na takové věci, jako je myší trus! Mirka je znechucená a uklízet odmítá, ostatní vezmou hadr do ruky a snaží se. Ruku k dílu přiloží i obě Reného děti – Dominika a Jára. A na starší dceři začíná být vidět, že Mirčiny reakce se jí zdají přehnané. Uklidit Reného bydlení se nakonec podaří, ale i Mirka stejně nechce v domě spát. Rozhodne se přenocovat v nedalekém hotelu, což se ostatním vůbec nelíbí.

Hledá se táta a máma - 20.11. 2017Také Josef už ubytoval dámy u sebe doma. Hned druhý den ráno ale vyrazil do práce
a nechal je tam samotné. Dámy jsou to ale akční. Nikola se pustí do vaření a porcování masa, ostatní do úklidu. A šikovně využívají Josefovu nepřítomnost – vyzvídají informace od jeho dcer. Po návratu má doma tatínek navařeno, uklizeno a od svých malých slečen si ještě vyslechne hodnocení nápadnic. Po dětské večerce dospělí zasednou k jednomu stolu, na kterém nechybí alkohol a mezi Radkou a Silvií to zase začne jiskřit. Zdá se, že ty dvě se vůbec nemusí. Josef má co dělat, aby situaci uklidnil. Radka navíc vypije trochu víc, než by se hodilo, a je až moc upřímná… Josefa pak čeká důležité rozhodnutí. Vyřazování se neobejde bez slz. Blížící se odchod jedné z nápadnic nesou nejhůře Josefovy dvě dcery. Při společném bydlení se se všemi sblížily, a nejraději by si je tak nechaly všechny.

Uklízí a opravuje se také v Brně u Petry. Jediný, kdo se k práci moc nemá, je Vlasta, víc mu to mluví, než pracuje. Kromě pomoci v domácnosti je ale čas i na vážnější debatu o budoucnosti. Jak by si nápadníci představovali život s Petrou? Vlasta se zasní, až se u toho dojme. Aby si všichni trochu odpočinuli, připraví svobodná maminka na večer program ve vířivce, kde horká voda všem rozváže jazyk. Pánové se navíc nestydí Petru osahávat a sbližovat se s ní o trochu více, obzvlášť když vidí, že jí jejich snahy nejsou nepříjemné. Pozadu se drží jen Roman. Stále má problém jí uvěřit, že se chce seznámit. Jak ostatní zjistí, našel si Petřin profil na sociálních sítích a seznamkách, ještě než ji poznal, a myslí si tak své. Ostatní se ale zdráhají uvěřit, že by to Petra na ně jen hrála. Další konflikt na sebe nenechá dlouho čekat. Vlasta s Romanem se do sebe pustí při malování koupelny a vypadá to i na pěsti.

Sledujte sedmý díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí 20.11. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 20.11. 2017:

Hledá se táta a máma - 20.11. 2017
Hledá se táta a máma - 20.11. 2017
Hledá se táta a máma - 20.11. 2017
Hledá se táta a máma - 20.11. 2017
Hledá se táta a máma - 20.11. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !