Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma - 30.10. 2017

30. 10. 2017 | Televizní tipy
Křehká maminka Petra a dva tátové – nesmělý optimista René a romantický dobrodruh Josef pokračují ve své cestě za láskou. Muži ucházející se o Petru se snaží svou milou zaujmout při lukostřelbě, rybolovu, ale i krocením osla. Josef si pro své nápadnice připravil hovory o vážných věcech, ale i adrenalinovou zkoušku, při které si dámy sáhly na dno svých sil a došlo i na slzy.

Největší zkouška ale čeká adeptky na partnerku pro Reného. Tatínek je totiž pozval na farmu, kde chce prověřit, zda se hodí pro život na venkově. Sám bude překvapen, kolik emocí způsobí jedna hromada hnoje. A to jeho skupinu čeká ještě jedno velké odhalení, kterým překvapí Yvona. Uvidíte už v pondělí 30. října ve 21.30 na Primě.

Hledá se táta a máma – 4. díl – 30.10. 2017:


Hledá se táta a máma - 30.10. 2017Petřina skupina se probouzí s kocovinou. Nejhůře je na tom Bob. Předešlý večer to při hraní flašky trochu s alkoholem i upřímností přehnal a u snídaně mu není do zpěvu, ani do povídání, uzavře se tak ještě více. Naopak rozruch rozpoutá Roman, který se ke skupině připojí. S Petřiným svolením dorazil o den později, byl totiž na plánované dovolené se svou dcerou. Přijede vyzbrojen dárečky pro Petru, z čeho ostatní nápadníci nadšení nejsou… Svůj prostor dostane i vegetarián Jirka, který pro všechny připraví meditaci. Sám se touto formou srovnává s některými bolestmi ze svého života, zejména tím, že jeho dcera s ním již léta nemluví, což ho trápí.

Dobrodruh Josef si na své dámy připraví zkoušku zdatnosti. Pozve je na horolezeckou stěnu, a aby je v lezení motivoval, umístí ve výšce plyšové srdce. Získají si svým výkonem to jeho? Všechny jsou hodně bojovné a každá se snaží k plyšovému srdci dostat. Problém s tím má ale Vlaďka. I přesto, že nakonec nevyleze až nahoru, Josef její snahu ocení, zejména pak poté, co se mu svěří se svými zdravotními problémy, které jí zabránily podat 100% výkon. Vážná témata probírá tatínek i s ostatními nápadnicemi. Od Zdeňky se tak dozví, že ji hodně zasáhla otcova smrt. Ne všem dámám jsou ale individuální schůzky Josefa s některými z nich po chuti… 

Největší rozruch je u Reného, který svá děvčata pozval na farmu. Chce zjistit, jak by dokázaly přežít na vesnici. On je totiž obyčejný kluk z vesnice a potřebuje někoho, kdo se dokáže postavit k práci na statku. Jaké je ale jeho překvapení, že jedna z vybraných dam chybí – Anastasia. Jako omluva mu musí stačit vysvětlení její kamarádky Silvie. Stázi prý chybí, protože má za sebou perný večírek. No, není to poprvé, co nevstala včas. Překvapené jsou ale i zbylé přítomné ženy. Život na farmě není nic, co by většinu z nich lákalo. Ženě do nepohody, jakou si René pro sebe přeje, by ale třeba takový hnůj měl vonět.

Proto jistě nečekal, kolik rozruchu jedna hromada hnoje mezi děvčaty způsobí. Zdá se, že jediná, která se toho nebojí, je Yvona. Do nevoňavého úkolu se pustí po hlavě, nehledí ani na to, že si přitom zničí tenisky. Tato poštovní doručovatelka je vůbec do všech aktivit „žhavá“. Je přitom jasné, že nebojuje jen o Josefa, ale i sama se sebou. S ohledem na její vážný zdravotní stav, kdy je částečně ochrnutá a má epilepsii, se jí snaží ostatní soupeřky trochu brzdit. Odvážná Yvona se ale nedá. Rozhodnutá je třeba i štípat dříví. Je sekyra v ruce pro ni to pravé? Silvie jí raději chce z bezpečnostních důvodů asistovat. I když ona si s sebou vzala hlavně šminky. Aspoň jimi případné rány může prý zamaskovat.

Yvonu ostatní vlastně obdivují. A jejich údiv vzroste ještě poté, co jim prozradí detaily svého dosud ne moc šťastného života. Přizná, že její bratr zavraždil jejich otce a máma ho za to prý ještě pochválila. Ona sama se doma cítila upozaďovaná, když mámu potřebovala, nikdy u ní nebyla. A olej do ohně přilévali i její bývali partneři, od kterých se dočkala i týrání. Nikdo by se nedivil, kdyby to její už tak křehká psychika nezvládla.

Překvapuje ale také Silvie. Ta sice nejvíce řeší, zda se na farmu vybavila dostatečně, bez kámošky Anastasie se ale nečekaně projevuje jako docela normální holka.

Sledujte čtvrtý díl seznamovací show Hledá se táta a máma v pondělí 30.10. 2017 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledá se táta a máma - 30.10. 2017:

Hledá se táta a máma - 30.10. 2017
Hledá se táta a máma - 30.10. 2017
Hledá se táta a máma - 30.10. 2017
Hledá se táta a máma - 30.10. 2017
Hledá se táta a máma - 30.10. 2017
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !