Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a mama - Den zúčtování

20. 05. 2010 | Televizní tipy

Eva, Honza i Jan si nastěhovali své protějšky k sobě a k dětem domů. Život pod jednou střechou poodkryje skutečné tváře jednotlivých aktérů a o dramatické zvraty nebude ani tentokrát nouze. Která ze ctitelek nevydrží a sbalí si kufry? Proč se z Honzova bytu stane slzavé údolí? A z čeho bude Evě doslova na zvracení? Nenechte si ujít odhalování pravých charakterů v reality show o hledání úplné rodiny již ve čtvrtek 20. května ve 21.20 na Primě!

Život pod jednou střechou vrcholí a na přetvářku nezbývá místo. Eva se musí vypořádat s mnoha rivaly na malém prostoru a na Honzu a Jana čeká nejen řešení dramatické situace z minula, ale také další vyřazování. Proč se tentokrát ponese ve znamení šokujících zvratů
a slz?

V Hanušovicích se odehraje další balkonová scéna. K milostným vyznáním ovšem bude mít daleko. Martina na Jana udeří, a když zjistí, že mu nerozhodnost brání zaujmout jasné stanovisko, rozhodne se pro razantní řešení. „Jendo, já jsem prostě rozhodnutá – jdu balit!“ ukončí brunetka rázně debatu. Opustí Janova sexuální favoritka opravdu soutěž? Budou ji ostatní maminky přemlouvat, nebo se jim spíše uleví?

Druhý den se Jan rozhodne vsadit na klasiku a představí své ctitelky potenciální tchyni. „Většinou chlapi na maminku hodně dají,“ obávala se návštěvy Jarmila. Bude mít Janova maminka stejné preference jako její syn? Která maminka jí padne do oka a která jí přijde příliš do větru? A proč se Janovo vyřazování nakonec neobejde bez slz?

U Honzy je potřeba dořešit důsledky odvážné akce ve vaně, pro kterou neměly ostatní maminky pochopení.„Já bych se před kamerou nikdy nesvlíkla!“ urazila minule Nikola Míšu. Pro zklidnění nálady se Honza rozhodne maminky vytáhnout na sportovní utkání. Jaké překvapení si pro něj nachystají Kateřina s Petrou?

Další den dojde v pražském bytě k vyřazování, při němž se odhalí dávné tajemství. Honza si vezme bokem dvě maminky, kterým sdělí svůj šokující verdikt. Jak na jeho rozhodnutí ctitelky zareagují? „Při vyřazování jsem utrpěla šok!“ přiznává Petra. Míša  a Kateřina se shodují: „Honza s námi všemi tady hraje falešnou hru.“ Blanka k tomu dodává: „V tuhle chvíli mi Honza připadá jako bezpáteřní prevít!“ Jak dopadne rozjitřená situace?


Maminka Eva si užívá pětice ctitelů ve svém malém bytě. Všichni chtějí udělat nejlepší dojem a vymýšlejí pro ni a její děti nejrůznější aktivity. Ne každý si tím ale získá Eviny sympatie. Tatínek David totiž projeví svou druhou tvář. Jeho zoufalá snaha upoutat pozornost dětí všechny znechutí a Adam ji komentuje: „Tlačí to přes děcka a myslí si, že tím uspěje.“

Potenciální tatínkové se však chtějí předvést Evě také v kuchyni. Jako první nastoupí Adam s Milanem, kteří s nemalým zpožděním nakonec naservírují chutnou večeři. Druhý den je příprava jídla v režii Davida s Radimem. Proč z ní bude Evě doslova na zvracení? A co tentokrát vyvolá další hádku plnou osočování tatínků, ale i samotné Evy? „Zatím jsi jedinej, kdo tady vyvolává spory!“ zaútočí David na svého věčného rivala Adama.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Hledá se táta a mama - Den zúčtování:

Hledá se táta a mama - Den zúčtování
Hledá se táta a mama - Den zúčtování
Hledá se táta a mama - Den zúčtování
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
život niekey prekvapí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles