Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se táta a máma: První setkání

25. 03. 2010 | Televizní tipy
Nová premiérová řada oblíbené show se na televizní obrazovku vrací s řadou novinek. Své protějšky tentokrát hledají dva muži a jedna žena, jež spojuje podobná životní situace – chybějící partner a dítě nebo děti ve vlastní péči. Do hledání se pustili s energií, vervou a odhodláním vybrat si toho nejlepšího. Rodící se vztahy se ale neobešly bez soukromých válek – v boji o toho pravého nebo pravou jde romantika stranou!  Po čtyři měsíce se účastníci Eva, Jan a Honza budou pokoušet na své strastiplné i nadějné cestě najít pravou lásku a chybějícího rodiče pro své ratolesti. Splní se jim nakonec jejich přání kompletní rodiny?

Nenechte si ujít novou reality show Hledá se táta a máma, plnou jiskření, flirtování a smíchu, ale také pláče, hádek, nenávisti, a dokonce i erotiky! První epizodu o rozpacích při seznamování i prvních zklamáních sledujte již ve čtvrtek 25. března v 21.20 na Primě!

V prvním díle show o hledání úplné rodiny se představí všichni hlavní aktéři: mladá maminka Eva s přáním naleznout tátu pro svého syna Dana a dcerku Gábinku, sportovec Honza, který by rád doplnil rodinu synovi Vítkovi, a nesmělý Jan se svou touhou po mamince pro dcery Pavlu a Janu. Komu z desítek dotazníkových ctitelů a ctitelek nakonec dají šanci na osobní seznámení?

Evu, Honzu i Jana čeká hned na začátku první setkání s potenciálními partnery. Kdo se komu zalíbí na první pohled a koho čeká naopak velké zklamání?

Honza své ctitelky pozval na Vyšehrad. Jako nadšený sportovec si pro ně přichystal pěkné překvapení – jízdu na kole. Jak se dámy se sportovní výzvou poperou? A dokážou se všechny opřít do pedálů?

Tatínek Jan nápadnice pozval do kempu ve Velkých Losinách, kde pro ně připravil ubytování ve skromných chatičkách. Chtěl si zkrátka ověřit, jak se s bojovými podmínkami děvčata poperou. Vyplatí se mu taková zkouška? Která z maminek ji nedokáže překousnout?

Maminka Eva své vyvolené pozvala do Županovic na břehu Vltavy. Nakonec se jeden z vážných důvodů omluvil, druhý zase dorazil s obrovským zpožděním a s ještě větší
suverenitou přímo doprostřed dění. Jak se Eva s takovým šokem vypořádá? A proč budou chtít tatínkové opozdilce Jana vyhodit téměř násilím?



Eva Šlehoferová (23 let) žije v Praze a je mladou, přitažlivou maminkou 4,5letého Dana a 3leté Gábinky. Je dva roky rozvedená. Pracuje na částečný úvazek jako asistentka jednatele úklidové společnosti. Mezi její zájmy patří kolečkové brusle, výlety, vodáctví, tancování a nakupování. Eva je velmi zajímavá zejména pro svou atraktivitu a nízký věk, ale zároveň silné rodinné založení.

Honza Žítek (41 let) žije ve Lhotce se svým 12letým synem Vítkem. Od jeho rozvodu uplynuly 4 roky. Už mnoho let pracuje jako údržbář vozového parku pražského metra. Rád jezdí se synem na kole, hraje floorball, čte a cestuje. Honza působí na první pohled sebevědomě a jako prototyp typického mužného a dominantního charakteru. V pořadu však projde několika nečekanými zvraty.

Jan Markovský (36 let) bydlí v městečku Hanušovice společně s 13letou dcerou Pavlou a 10letou Janou. Pracuje jako soustružník a je rozvedený více než 2 roky. Rád jezdí s dcerami na kole, hraje s nimi volejbal a tenis. S bývalou ženou bojoval o získání dcer do vlastní péče. Žije skromně, je typické vesnické povahy, má rád pravdomluvnost a upřímnost.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
srandovné a prekvapive
Obrázek uživatelky
profil
zvedavi jak to dopadne..
Obrázek uživatelky
profil
Viktora bylo do takovéto soutěže škoda, je to intelektuál a Eva je mladá fúrie.Pardon!
Nevím, jestli si ONA z této skupiny vybere, asi to skončí na nule.
Obrázek uživatelky
profil
A doufám,že si Evička vybere dobře.Ještě že ten Viktor odešel,takového blba bych nesnesla.
Obrázek uživatelky
profil
a chápu, že se někdo ocitne v situaci, kdy partnera hledá touto cestou. Sama bych do toho nešla, ale oni mají odvahu a taky asi trochu v životě smůlu. A chování zúčastněných? Je to přece stejné, jako v životě - jen tohle je show... Štěstí přeju hlavně Evičce, je moc milá, hodná a prostě sama.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles