Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáme pro vás Nové hnízdo

27. 08. 2011 | Televizní tipy
Je tu premiérový pořad Nové hnízdo, kterým diváky provede oblíbený moderátor Petr Vondráček. Spolu s týmem makléřů, designérů a odborníků bude hledat Nové hnízdo pro zájemce o lepší bydlení. V osmi tématických dílech představíme různé typy nemovitostí – budeme se stěhovat za brány rušného velkoměsta, hledat chalupu pro víkendový relax, měnit malý byt za větší – každý si najde to svoje.

Hledání nového bytu, domu nebo chalupy je velmi náročné a navíc je to důležité životní rozhodnutí. Proto je tu Nové hnízdo s moderátorem Petrem Vondráčkem a týmem specialistů, kteří s hledáním té správné nemovitosti pomůžou. Zájemci o nové bydlení na začátku vysvětlí proč se chtějí stěhovat, zadají našemu týmu své požadavky a také finanční strop.

nové hnízdoPodle jejich možností pro ně naši makléři najdou vhodné nemovitosti, všechny je se svými klienty projdou a představí je. K ruce budou našim účastníkům také nezávislí arbitři, kteří nabídku posoudí, nekompromisně zhodnotí a poradí jim jestli by nabídku přijali nebo ne. Zájemci poté zhodnotí, do jaké míry se nabídka protíná s jejich představami o novém bydlení.

Té která nejvíce odpovídá jejich představám, se budeme více věnovat – pozveme designéry, kteří navrhnou jak by byt či dům upravili. Se zájemci projdeme okolní infrastrukturu a také je necháme v jejich vytipované nemovitosti jednu noc přespat! Moderátor pořadu Nové hnízdo Petr Vondráček jim ráno přinese snídani a bude vyzvídat, jak se jim v bytě či domě spalo, co je rušilo a chtěli by tam žít? No která realitka vám tohle nabídne?!

Moderátor pořadu Nové hnízdo


Herec a muzikant Petr Vondráček (35), se v roli moderátora natolik osvědčil, že si domů už dvakrát odnesl zakřivené zrcátko popularity od Kurta Gebauera, hlavní cenu TýTý v lidovém hlasování o nejpopulárnějšího moderátora. Frontmant kapely Lokomotiva válí rock and roll a boogie-woogie na piano, s kytarou si zase rád zahraje u táboráku. Je nadšený sportovec, bez sportu by si svůj život snad ani neuměl představit. Petrovi rodiče byli sportovci a vedli k tomu i syna, který má asi nejraději fotbal, i když umí kdejaký sport a také jej provozuje.

Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !