Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013

11. 09. 2013 | Televizní tipy
Hospoda U Druhé šance je nová zábavná reality show, ve které sledujeme rozmanitou skupinu soutěžících, kteří právě dostali svou „druhou šanci“. Nejlepší z nich získá práci kuchaře v nově otevřené restauraci.

Zábavná, atraktivní a přesto velice lidská reality show, která nabízí divákům jedinečné příběhy a zajímavé osudy deseti soutěžících, usilujících o vysněné místo kuchaře v nové restauraci. Soutěžících postupně ubývá, někteří selžou, jiní přestávají stačit kladeným nárokům až se nakonec, v přímém souboji o vysněné místo kuchaře v nové restauraci, utkají dva finalisté.

Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013Pořad přináší jedinečné situace, vtipné příhody a nezapomenutelné momenty a dramata boje o naplnění svého snu, napětí a vzrušení reálného soutěžení i humorné peripetie týmového soupeření. Důležitým hrdinou celého pořadu je Ostrava a ostravský region, kde se celá zábavná show odehrává.

Ve druhé epizodě pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 11.9. 2013 nás čeká zásadní snížení počtu účastníků vybraných v castingu na deset soutěžících. Ti nastupují do rekvalifikace, pod Daliborovým vedením získávají první kuchařské zkušenosti, aby vzápětí narazili na realitu fungování skutečné restaurace.

V pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 11.9. 2013 se mezi jednotlivými soutěžícími začínají projevovat rozdíly, které vyplývají nejen z jejich kuchařských dovedností, ale i ze schopnosti obstát v týmových úkolech. V pořadu Hospoda U Druhé šance ze dne 11.9. 2013 Marcel postupně zjišťuje, koho ve své nové restauraci rozhodně nebude potřebovat.

Hospoda U Druhé šance se vysílá 11.9. 2013 od 21,20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013:

Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013
Hospoda U Druhé šance 11.9. 2013
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mě tento pořad vůbec nezaujal.. nemá to ani hlavu ani patu. Jaksi bez šťávy. SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dívala jsem se na první díl a přišlo mi to jako vyhrab mezi bezdomovci a nezaměstnanými něco, co se aspoň dá ukázat v televizi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles