Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězdné duety Robinů a Marian s budoucími kolegy

15. 05. 2010 | Televizní tipy

Co a kdo čeká na soutěžící v dalším kole castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě? Petra Janů, Janek Ledecký, Roman Vojtek, Lucia Šoralová a další známí zpěváci, s nimiž si adepti na role Robina a Mariany zazpívají duety. Jak vedle nich obstojí? Uvidíte už v neděli 16. května ve 20.00 na Primě.

 

Zbylým šesti finalistům tvůrci přiřadili šest známých zpěváků a zkušených muzikálových herců. Co má tohle kolo soutěže ukázat? „Zajímá nás, jak finalisté ustojí, že jsou na jevišti vedle známých osobností a že se s nimi musí sezpívat. Jsme zvědaví, jestli jim budou rovnocennými partnery a dokážou se vedle nich prosadit. Jestli i tak bude na diváky fungovat jejich charisma,“ vysvětlil Ján Ďurovčík.

 

Honza Kříž si zazpívá s Petrou Janů duet Christine a Raoula Párkrát mlčet z muzikálu Fantom opery. Honza je z partnerky nadšený, protože s Petrou se prý ještě nikdy nepotkal. Jaké bylo první setkání? „Je moc milá, bezprostřední a přátelská. Překvapilo mě, že si našla čas a soutěž sleduje. Ujasnili jsme si tempo písničky a frázování. Petra říkala, že se na naši spolupráci těší, toho si moc vážím. Samozřejmě se taky těším, ale zároveň mám strašně velkej respekt,“ líčil Honza. 

 

Míša Doubravová jásala, že dostala Tomáše Trapla. „Pan Trapl je můj profesor na konzervatoři. Jak jsem se to dozvěděla, telefonovala jsem mu. Znám ho už několik let a on zná mě, takže ví, co ode mě může čekat. Taky mi s písničkou může hodně pomoct. Strach nemám, naopak se těším, je to pro mě velká čest. Navíc budeme zpívat strašně známou písničku, kterou mám ráda – Dotýkat se hvězd z muzikálu Kdyby tisíc klarinetů,“ jásala Míša. Jak zazní duet profesora a jeho žačky, uvidíte už tuto neděli.

 

Martina Bártová se divákům představí s Romanem Vojtkem v duetu z Jacka Rozparovače O něčem sním. „Muzikál jsem bohužel neviděla, tak se chci opět inspirovat alespoň filmovým zpracováním.  Zamilovaný duet je pro mě tvrdý oříšek. Trochu se bojím, abych nedopadla jako při písničce s Honzou, kdy mi tvůrci vytýkali, že nevypadám dostatečně zamilovaně. Ale jakmile písničku vypiluju po technické stránce, budu pracovat na výrazu a doufám, že ji předvedu tak, abych si neudělala ostudu. Jinak jsem si zkoušela kostým, který budu mít na sobě. Je to originál z muzikálu, který nosí Leona Machálková. A setkání s Romanem Vojtkem? Je moc milý a doufám, že mě v neděli psychicky podrží,“ svěřila se Martina.

 

Davidovi Weingärtnerovi tvůrci přidělili duet Agnes a Krysaře z muzikálu Krysař a partnerku Lucii Šoralovou. „Lucie je milá, je fajn, že s ní můžu zkoušet. Věřím, že v neděli bude všechno v pohodě,“ konstatoval David. Laco Hudec se na jevišti sejde se zpěvačkou Dashou. „Na duet A Whole New World z filmového muzikálu Walta Disneye Aladin se moc těším, tu písničku zbožňuju od dětských let. Dasha je zkušená, dala mi pár rad, na čem mám zamakat, abychom zazpívali co nejlíp. Tak doufám, že to bude bez problémů,“ vysvětloval Laco.

 

Radka Pavlovčinová se v neděli těší na Janka Ledeckého a skladbu z jeho muzikálu Hamlet Neztrácej čas. Muzikál neviděla, a protože byla strašně zvědavá, co je to za skladbu, hned v noci po přímém přenosu ji hledala na internetu, aby si ji poslechla. „S Jankem jsme se v úterý viděli jenom chvilku, písničku si zkusili a přemýšleli, v jaké tónině ji budeme zpívat. Nakonec jsme ji nechali v originále. Jsem trochu nervózní, že máme další zkoušku až v pátek, protože Janek nemá moc času. Ale věřím, že to zvládneme. Když přidáme dostatečnou dávku romantiky, všechno bude fajn,“ líčila své pocity Radka.

 

Pokud si i vy chcete užít pořádnou dávku romantiky a na vlastní oči se přesvědčit, jak se adepti na Robina a Marianu prosadí vedle muzikálových hvězd, dívejte se tuto neděli 16. května ve 20 hodin na další přímý přenos castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě.


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !