Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Intimní portréty - jedinečný dokumentární seriál

30. 09. 2009 | Televizní tipy
Pojďte se s námi podívat zblízka na příběhy slavných a úspěšných žen. Společně zmapujeme nedůležitější okamžiky životů slavných hereček, političek a dalších významných žen.

V nových dílech jedinečného seriálu Intimní portréty se objeví Marilyn Monroe, Pamela Anderson, Bobbi Brown, Madeleine Albraith. Na Zone Clubu si ale můžete vychutnat v repríze příběhy princezny Diany, Elizabeth Taylor, Mariah Carey, Jodie Foster, Celine Dione, Stely McCarteny a mnohých dalších.


Marylin vs. Pamela


Dva sexsymboly, dvě krásné a slavné ženy. Muži o nich sní, ženy jim závidí. Obě blondýnky a obě herečky. Tak stejné a přece tolik rozdílné.

MarilynIntimní portréty: Marylin Monroe

Pátek 2. 10. od 21 hod na Zone Club (repríza: 4. 10. od 21:55 na Zone Club)

Narodila se roku 1926 jako Norma Jeane Baker Mortensen. Prožila nešťastné dětství s psychicky labilní matkou, u různých příbuzných a pěstounů a také v sirotčinci. Otce nikdy nepoznala. Krátce po šestnáctých narozeninách se provdala, ale manželství bylo v r. 1945 rozvedeno. Za války pracovala v továrně na padáky, ale záhy se úspěšně uplatnila jako modelka u losangeleské reklamní agentury Blue Book (proslavila se zejména legendární sérií kalendářových aktů). V roce 1946 podepsala první smlouvu se studiem 20th Century Fox a byla přejmenována na Marilyn Monroe.  

Po celý svůj život poutala pozornost bulvárního tisku neuspořádaným životem, profesionálními problémy a milostnými avantýrami (mezi její milence patřili i prezident J.F.Kennedy a jeho bratr Robert). Na počátku 60. let u ní propukla těžká osobní krize, kterou řešila nadměrným množstvím prášků a alkoholem. Zemřela ve svém domě v Brentwoodu (Los Angeles) v noci ze 4. na 5. srpna 1962 za okolností, které dodnes nebyly zcela objasněny a které zveličily její posmrtný mýtus. M.Monroe dodnes patří k největším hereckým legendám, ale i ke smutným symbolům počínajícího úpadku Hollywoodu, z jehož spárů se marně snažila vymanit. Její smrt pak předznamenala bizarní americké desetiletí plné zvratů, ztrát ideálů a politických vražd.

PamelaIntimní portréty: Pamela Anderson

Pátek 23. 10. od 21 hod na Zone Club (repríza: 25. 10. od 21:55 Zone Club)

Pamela Anderson se narodila v Kanadě v roce 1967 – na ostrově Vencouver a později se přestěhovala do stejnojmenného města Vencouver. Její kariéra začala náhodně při fotbalovém utkání Kolumbijských lvů, kdy ji zaznamenala jedna z kamer v Labatt Beer tričku. Pamela byla promítnuta on-line na velkoplošné obrazovce a při záběru na ní, začalo tisíce fanoušků skandovat. Výsledkem této historky byla podepsaná reklamní smlouva se společností Labatt. Tato smlouva nastartovala celou řadu dalších nabídek. Jakojediná žena se objevila 5x na titulní straně Playboye. Mezi její nejslavnější herecké role patří role S. J. v seriálu Pobřežní hlídka a role Barb Wire ve stejnojmeném filmu. Ačkoli ji proslavila více její silikonová prsa než její filmové role, není na Zemi snad nikdo, kdo by ji neznal. Jejím životem prošla spousta mužů, obzvlášť sledovaný je její vztah s jejím bývalým mužem Tommym Leem, se kterým má dva syny. Zdá se, že ani tato kapitola jejího života není zdaleka u konce.

Zdroj: ZoneClub.tv

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
krásky filmových pláten, určitě jim může každá žena závidět.
Obrázek uživatelky
profil
my by sme boli hviezdy, keby nás zobrali do parády kaderníci atď. v súkromí sú to rovnaké sivé myšky ako my ostatné!!!!
Obrázek uživatelky
profil
samozřejmě je to velmizajímavé,ale je to jen všechno pozlátko!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles