Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

J. Dušek a M. Táborský v komedii Šejk

31. 01. 2010 | Televizní tipy

Lázeňskou komedii plnou zlodějů a podvodníků, převleků, trapasů a nedorozumění, bláznivého humoru i hereckých hvězd uvede ČT1 v neděli 31. ledna od 20:00.  Scénář Anna Vovsová. Kamera Andrej Barla. Režie Zuzana Zemanová.


Převleková groteska těží z absurdních záměn mužských a ženských rolí. Příběh, plný pikantních nedorozumění, satiricky zobrazuje přehnanou podnikatelskou horlivost. Karikuje také novodobou módu proměn sexuální identity i sháňku po biopotravinách a léčebných procedurách.


ukazkaPodařená partička zlodějíčků vyloupí klenotnictví… Malé lázně někde na severu Čech jsou proslulé bahenními koupelemi, přesto kvůli nedostatku klientů krachují… Ustaraný a bezradný ředitel propouští personál. Znenadání přijíždí tolik žádaná zahraniční klientela – arabský šejk v doprovodu upjaté tlumočnice a vladařova harému – tří zahalených žen. Horlivý ředitel nabádá personál, aby prominentním hostům poskytovali nadstandardní služby. Do přízně exotického boháče chce vmanipulovat i svou dceru, která v rodinném podniku pracuje jako masérka.


Neposlušná ratolest ovšem dává výpověď. A to ve chvíli, kdy náhrada za ni neexistuje. Nicméně v lázeňském zařízení se objevuje nová masérka, nápadně podobná přičinlivému šéfovi… Děj ztřeštěné historky nabírá na obrátkách. A v jejím epilogu přijíždějí do lázní další neobvyklé klientky… Ředitel lázní, jeho dcera a záhadný šejk jsou role jakoby šité na míru Jaroslavu Duškovi, Anně Polívkové a Miroslavu Táborskému. Jeho žárlivou partnerku hraje Taťjana Medvecká, trojlístek lupičů na útěku Robert Nebřenský, Miroslav Čtvrtlík a písničkář Jiří Dědeček. Lázeňský personál, zapletený do obskurních nedopatření, představují Nataša Burger, Pavla Tomicová Jitka Sedláčková. V roli lázeňského uvidí diváci Stanislava Zindulku.


Je to exotika, ale je to hodně český příběh, měla by to být crazy komedie a my jsme si dali ve štábu takové heslo, podle kterého jedeme: je to komedie o popleteném pohlaví a já bych dokonce řekla, že je to komedie tak trošku o ztrátě identity člověka,“ říká režisérka Zuzana Zemanová .


 

Zdroj: Česká televize

 

Zdeničkaa

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale ještě radši bych je viděla v něčem, co by bylo méně trapné!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice