Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak má hubnout kojící maminka

8. 10. 2009 | Televizní tipy

V pořadu o hubnutí a zdravém životním stylu budou diváci tentokrát moci sledovat příběh mladé maminky Šárky Tvrdé. Ta je momentálně na mateřské dovolené a bojuje s nadváhou po každém těhotenství.


Vždy jí totiž po porodu zůstane kromě malého uzlíčku štěstí jako nepříjemný dodatek dalších 15 kilogramů váhy navíc. Jak si se specifickým problémem mladé maminky poradí odborníci z pořadu Jste to, co jíte a jak by se vlastně měla stravovat kojící žena?


Šárka Tvrdá je mladá dvojnásobná maminka, která žije se dvěma dětmi a s manželem v malé vísce Tuchoměřice. I když už v mládí bojovala s drobnou nadváhou, nikdy se situace nevyhrotila maminka-sarkanějak výrazně, a tak nebylo třeba držet všelijaké diety. Nyní je ale všechno jinak, protože s každým porodem její váha vzrostla o dalších 15 kilo navíc, až se nakonec zastavila na 125 kilogramech na 175 cm výšky.

Šárka by si moc přála zhubnout – zejména proto, aby se za ni děti a manžel nestyděli a aby byla žensky víc přitažlivá. Navíc se už teď těší, jak si pak nakoupí nové oblečení. Její cíl je ale nemalý – ráda by zhubla více než 40 kilogramů! Otázkou však zůstává, zda je tak velká změna pro organismus kojící maminky vůbec vhodná, a proto je třeba ji prodiskutovat s odborníky.

I přes různé diety, které Šárce předepisovala její tchyně coby dietní sestra, byly výsledky hubnutí stále neuspokojivé. Byly tyto návody tedy v pořádku – a jak přísně se na ně bude tvářit doktorka Kateřina?

Šárčin cíl je ale i jiný než jen vlastní dobrý pocit ze sebe samotné. Protože miluje zvířata, moc ráda by si užila jízdu na koni. V současné chvíli má ale obavu, aby zvíře svou váhou netrápila a jestli by ji vůbec kůň dokázal unést. Jako odměnu za povedené zhubnutí by si tedy přála podívat se na svět z koňského sedla. Jestli se mladé mamince nakonec její sny vyplní, mohou diváci zjistit již ve čtvrtek 8. října ve 21.20 hod na Primě!


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
že je to ťažké, ja som tiež bojovala po pôrode s kilami naviac, držím palčekySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Držím palce, aby to šlo ještě víc dolů, jsem teď taky těhotná tak aspoň vím, že se dá po porodu dobře zhubnout střídmým jídlem
Obrázek uživatelky
profil
včera jsem se na pořad dívala a držím šárce palce,je dobrá,vytrvaláSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc držim palečky.nahoru to jde lehce, ale dolu pak těžko.snad se jí to povede.=)
Obrázek uživatelky
profil
Taky moc držím palečky,hlavně vydržet.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles