Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 23.6. 2012

21. 06. 2012 | Televizní tipy

Nejpopulárnější stavební a designová show Jak se staví sen bude i 23.6. 2012 plnit sny. I tentokrát jsou naši designéři připraveni splnit tajné sny rodin, které se do Jak se staví sen přihlásily. Pořadem Jak se staví sen již tradičně provází moderátor Pavel Cejnar.

K aktuálním dílu pořadu Jak se staví sen, který bude vysílán 23.6. 2012, se objevíme pár kilometrů od Soběslavi v malé obci Hlavatce, kde stojí dům, v němž bydlí paní Ivana, sedm dětí, pes, kočky a dvě morčata. Rodačka z Brna se do jižních Čech provdala před dvaceti lety, s druhým manželem nemohli mít vlastní děti, proto se rozhodli pro pěstounskou péči. K jednomu synovi z prvního manželství si vzali postupně 6 dětí, později další 3. Bohužel i toto druhé manželství se rozpadlo. Ivana dál sama vychovává 4 děti v pěstounské péči – Kristýnku (9), Tomáše (12), Vaška (13) a Toma (19), který je ještě taky v pěstounské péči, protože je v posledním ročníku učení na malíře. Dále s nimi bydlí 27letý syn Milan a 24letá dcera Věrka. Ivana pracovala 11 let jako dobrovolná pracovnice Fondu ohrožených dětí v Azylovém domě pro matky s dětmi jako správcová. Poznala spoustu lidí s neuvěřitelnými životními příběhy a osudy.

Jak se staví sen 23.6. 2012Jejich domek je starší stavení, kde dříve jeho majitelé provozovali malý rodinný hostinec. Je to 4+1, ale aby se zde dalo bydlet, musela se nejprve zbudovat koupelna a WC, které tu vůbec nebylo, odpady, voda, nová elektroinstalace ve třech místnostech, podlahy a nakonec ještě odpadní jímka. Paní Ivana je ráda, že má konečně něco svého a že pokud bude potřeba a budou děti chtít, mají v tomto domku zázemí, jistotu, že se mají kam vrátit. Je však třeba provést proměnu – děti rozdělíme do dvou skupin na holčičky a kluky a uděláme pro ně jeden holčičí a jeden klučičí dětský pokoj. To by Ivana, jedna živitelka, svým dětem sama zařídit nemohla. V obou pokojích jsou staré dřevěné podlahy, prastará okna jsou kvůli netěsnostem zalepená montážní pěnou, stávající nábytek je nevyhovující a už dávno dosloužil, proleželé a staré jsou i matrace. Splnit sen paní Ivaně a jejím sedmi dětem o dětských pokojících dnes přijíždějí naši zánovní designéři pořadu Jak se staví sen Michaela Procházková a Ladislav Bivoj Kožíšek.

Pořad Jak se staví sen uvidíte 23.6. 2012 od 18:00 hod na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Hana Houbičková



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 23.6. 2012:

Jak se staví sen 23.6. 2012
Jak se staví sen 23.6. 2012
Jak se staví sen 23.6. 2012
Jak se staví sen 23.6. 2012
Jak se staví sen 23.6. 2012
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !